Gyönyörű tinédzserré cseperedett Ben Affleck és Jennifer Garner nagylánya, Violet

tinédzser Ben Affleck Jennifer Garner lány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Afflecket nagyobbik lányával kapták le a lesifotósok. Violet gyönyörű tinédzserré cseperedett, aki le sem tagadhatná édesanyját, Jennifer Garnert.

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek három közös gyermeke van: a legidősebb, Violet 13 éves, a középső, Seraphina 10, míg a legkisebb, Samuel 7 esztendős.

Bár a pár már néhány éve elvált egymástól, a mai napig jó kapcsolatot ápolnak egymással. Most a büszke apuka nagylányával, Violettel sétált, és lesifotók is készültek róluk.

A tinédzser épp úszóedzésről jött, fürdőruhát viselt. Mindketten mosolyogtak, vidáman beszélgettek.

Ben Affleck és lánya, Violet Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com
Apró sortban mutatta meg lábait Katalin hercegné: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-apro-sortban-mutatta-meg-labait-katalin-hercegne.htmlMegmutatta hosszú lábait Katalin hercegné. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigoSzexuális zaklatással vádolják Plácido Domingóthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadoljak-placido-domingot.htmlDomingót több nő is szexuális zaklatással vádolta meg. Az énekes közleményt adott ki, azt mondta, a vádak harminc évvel ezelőttiek, ráadásul pontatlanok, de hangsúlyozta, hogy senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni.TV + Sztárok--Liam Hemsworth megtörte a csendet: ezt üzente a válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-liam-hemsworth-megtorte-a-csendet-ezt-uzente-valasarol.htmlLiam Hemsworth első és egyetlen nyilatkozata a válásáról: 8 hónap után futott zátonyra a frigy. TV + Sztárok--A színpadon érte baleset az USNK rapperéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-a-szinpadon-erte-baleset-az-usnk-rapperet.htmlBaleset érte az USNK rapperét, Kundit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.