Pedofil zaklatta Som-Balogh Edina kislányát

pedofil Som-Balogh Edina perverz zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina kétéves kislányát, Lilit kinézte magának egy pedofil. A szülők a rendőrséghez fordultak.

Minden szülő rémálmát élték meg Som-Balogh Edináék. A színésznő többször posztolt kislányáról, de ennek most vége, ugyanis egy perverz kinézte magának a kis Lilit.

Pedofil zaklatta Som-Balogh Edina kislányát Forrás: Instagram/sombaloghedina

„Eleinte a kommentekre figyeltünk fel, amelyek már önmagukban sokkolóak voltak, de akkor ijedtünk meg igazán, amikor ez a pszichopata leveleket kezdett el küldözgetni a lányomnak címezve” – mesélte Edina a Blikknek. A szülők a nyomozókhoz fordultak, és elhatározták, hogy többet nem posztolnak a gyerekeikről.

Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kivonult-a-rendorseg-demcsak-zsuzsahoz.htmlKivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsához: ismeretlen tettes ugyanis elvitte a tévés ékszereit. TV + SztárokOrigoTörölték Schobert Lara közösségi oldalát - Az egész családot megdöbbentette a hírhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-schobert-lara-kozossegi-oldalat-torolte-az-instargram.htmlSchobert Lara meglehetősen nagy követőtábora (154 ezer rajongó) csalódott lehet, Rubint Réka és Schobert Norbi lányának ugyanis törölték a profilját az Instagramról. Az egész család megdöbbent a váratlan eseménytől, de a szülők már próbálják kideríteni, hogy mi történhetett. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Horváth Sisa Anna, a Drága örökösök Katájahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-titokban-ferjhez-ment-horvath-sisa-anna-a-draga-orokosok-kataja-jasko-balint-a-ferje.htmlA nyilvánosság kizárásával, egy Balaton-felvidéki kis faluban mondta ki a boldogító igent Horváth Sisa Anna, a Dárga örökösök szereplője és kedvese, Jaskó Bálint színész. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szakított amerikai pasijával: "Hiába mentem ki hozzá"http://www.life.hu/sztarok/20190815-radics-gigi-ujra-szakitott-amerikai-pasijaval.html2018 ősze óta volt együtt Radics Gigi és amerikai szerelme, Kai. Szerelemük azonban nem bírta a több ezer kilóméteres távolságot. TV + Sztárok--20 év után vége Wolf Kati házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-20-ev-utan-vege-wolf-kati-hazassaganak.htmlWolf kati 20 év után két gyermekével együtt elköltözött a férjétől. Az énekesnő szerette volna úgy felneveleni a lányait, ahogy őt is a szülei, évtizedeken keresztül boldogságban, nyugalomban, veszekedés nélkül, ám - ahogy mondja - máshogy osztotta a sors. TV + SztárokOrigoMajd' kicsattan a boldogságtól Fresh Andi: megmutatta a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-kicsattan-a-boldogsagtol-fresh-andi-megmutatta-jegygyurujet.htmlMi is beszámoltunk róla, hogy Fresh Andi menyasszony lett. A lánykérős fotó után az énekesnő a jegygyűrűjét is megmutatta. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.