Magánéletéről vallott Balla Eszter

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házasság gyerekek család magánélet Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balla Eszter elárulta, ki vigyáz három gyermekére, amikor dolgozik, és 19 év után hogyan tartják fenn a tüzet a kapcsolatukban a férjével.

Balla Eszter három gyönyörű gyermek édesanyja. Férjével immár 19 éve alkotnak egy párt, és a gyermeknevelés mellett még a munkájukra, illetve a kettesben töltött programokra is tudnak időt szánni. Ebben természetesen nagy segítségükre vannak a nagyszülők és a bébiszitter, aki hetente egy alkalommal vigyáz a kicsikre.

A színésznő a Család.hu-nak elárulta, minek köszönhető, hogy ennyire kiegyensúlyozott az életük.

Figyelni kell a másikra, és küzdeni a kapcsolatért. A banánhéjon könnyen el lehet csúszni, és ha a két út nagyon távolodik egymástól, akkor már nehéz újra ugyanarra a pályára kerülni. Időben kell megállítani a kisiklást. Én otthon ülő lennék, mert azt a néhány szabad estémet szeretem a gyerekeimmel tölteni. De a férjem ebben szigorú, elvisz vacsorázni, moziba, színházba. De olyan is van, hogy egy-két napra elutazunk. Ő az utazástervező, én meg az összecsomagoló."

Balla Eszter a magánéletéről vallott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.