Apa lesz Quentin Tarantino: feleségével, Daniella Pickkel első gyermeküket várják

Forrás: Getty Images/Ernesto Ruscio/Ernst_ -
Quentin Tarantino Daniella Pick apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Quentin Tarantino 56 évesen lesz apuka: az örömteli hírt meg is erősítették.

Quentin Tarantinóra most a Volt egyszer egy... Hollywood miatt figyel az egész világ, de emellett egyéb örömteli események is történtek a rendezővel. Kiderült, hogy 56 évesen apai szerepre készülhet. Quentin Tarantino és felesége, Daniella Pick az első közös gyermeküket várják. A hírt közleményben meg is erősítette a pár.

Quentin Tarantino apa lesz Forrás: Getty Images/Ernesto Ruscio/Ernst_
Legyen gyermeked világrahozatala jó élmény - Így lesz háborítatlan a szülés!http://www.life.hu/csalad/20190820-legyen-gyermeked-vilagrahozatala-jo-elmeny-igy-lesz-haboritatlan-a-szules.htmlA filmekben tucatnyi alkalommal láttuk már, hogyan hozzák világra a sikítozó, verejtékes homlokú anyák a gyermekeiket. A valóság azonban máshogy fest. Mivel a szülés és a vajúdás még mindig tabu téma, az első gyermeküket váró édesanyák nem sokat tudnak erről a folyamatról, ezért sok nő félelemmel tekint a nem mindennapi megméretés elé. Azért, hogy eloszlassuk az alaptalan szorongásokat és aggodalmakat, összegyűjtöttünk néhány praktikát, amelyek segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheted a szülést. CsaládOrigoFérje képtelen volt kimondani, hogy „szeretlek”, ezért a feleség cselhez folyamodotthttp://www.life.hu/csalad/20190821-ferje-keptelen-volt-kimondani-hogy-szeretlek-ezert-a-feleseg-cselhez-folyamodott.htmlEgy nő igen kreatív módot talált arra, hogy a férje, aki nem a szavak embere, nonverbális módon ki tudja mutatni a szeretetét, ezt pedig meg is osztotta az internet népével. CsaládOrigoBe sem fejezte a gimnáziumot, most mégis 24 milliót keres napontahttp://www.life.hu/csalad/20190821-be-sem-fejezte-a-gimnaziumot-most-megis-24-milliot-keres-naponta.htmlA 16 éves Hannah Kathleen Hawkshaw a betegsége – a három éve tartó krónikus fáradtság – miatt függesztette fel iskolai tanulmányait, de később sem ült vissza az iskolapadba, helyette kiépített egy nemzetközi vállalkozást. CsaládPszichológus: az óvodai elszakadás trauma lehet a gyereknek és a szülőnek ishttp://www.life.hu/csalad/20190821-pszichologus-az-ovodai-elszakadas-trauma-lehet-a-gyereknek-es-a-szulonek-is.htmlAz óvodai elszakadás trauma lehet a gyereknek és a szülőnek is, ezért fontos a gyerekek érzelmi felkészítése az óvodára és az iskolakezdésre - közölte Csák Annamária gyermekpszichológus szerdán az M1 aktuális csatornán. CsaládThinkstock7 Disney gonosz, akik nem is annyira elvetemültek, mint elsőre hinnédhttp://www.life.hu/csalad/20190820-7-disney-gonosz-akik-nem-is-annyira-elvetemultek-mint-elsore-hinned.htmlA gyermekkorunkba némi sötétséget csempésző Disney mesék gonoszai, felnőtt fejjel már nem is tűnnek annyira megátalkodottnak, sőt. Az emberi hibákkal, rossz tulajdonságokkal felruházott anti-hősök döntései és cselekedetei mögött kézzelfogható, emberi vágyak, érzések sorakoznak. Sok esetben talán könnyebben is tudunk velük azonosulni, mint a hercegnőkkel és hercegekkel. Felnőttként újranézve ezeket a meséket Te is láthatod, hogy bizony nem ördögtől való a gonoszságuk. CsaládOrigoMegszülettek Szász Emese ikrei – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190820-megszulettek-szasz-emese-ikrei.htmlSzász Emese Instagram-oldalán osztotta meg a hatalmas örömhírt: megszülettek ikrei. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.