Valkó Eszter megmutatta három hónapos kisfiát – Fotó

Forrás: TV2 -
fotó Valkó Eszter kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter három hónapja adott életet kisfiának, most pedig megmutatta, milyen nagy baba már Simi.

Valkó Eszter és férje sokat küzdöttek azért, hogy megfoganjon a gyermekük, május végén pedig megérkezett hozzájuk a kisfiuk. Hatalmas boldogságot hozott Simon a szülők életébe, most Eszter megmutatta, milyen nagyot nőtt már a kisbabájuk.

7 Disney-gonosz, akik nem is annyira elvetemültek, mint elsőre hinnédhttp://www.life.hu/csalad/20190820-7-disney-gonosz-akik-nem-is-annyira-elvetemultek-mint-elsore-hinned.htmlA gyermekkorunkba némi sötétséget csempésző Disney mesék gonoszai felnőtt fejjel már nem is tűnnek annyira megátalkodottnak, sőt. Az emberi hibákkal, rossz tulajdonságokkal felruházott antihősök döntései és cselekedetei mögött kézzelfogható, emberi vágyak, érzések sorakoznak. Sok esetben talán könnyebben is tudunk velük azonosulni, mint a hercegnőkkel és hercegekkel. Felnőttként újranézve ezeket a meséket te is láthatod, hogy bizony nem ördögtől való a gonoszságuk. CsaládOrigoSebestyén Balázs házassága krízispontjairól vallotthttp://www.life.hu/csalad/20190823-sebestyen-balazs-radios-es-musorvezeto-hazassaga-krizispontjairol-meselt.htmlSebestyén Balázs és felesége, Viki 14 évvel ezelőtti találkozása nem épp a romantikus filmeket idézte. Még együtt dolgozni sem igazán akartak, annyira ellenszenvesek voltak egymásnak. Kapcsolatuk alatt több mélypontot éltek meg. CsaládOrigoDe édesek! Tündéri képet posztolt kisfiáról Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190823-lilu-tunderi-kepet-posztolt-kisfiaval.htmlLilu egyszerűen nem tud betelni az anyaság örömeivel, láthatóan nagyon boldog, hogy újra babázhat. Négy hónapos kisfiáról ezúttal egy közös képet osztott meg. Család--Legyen gyermeked világrahozatala jó élmény - Így lesz háborítatlan a szülés!http://www.life.hu/csalad/20190820-legyen-gyermeked-vilagrahozatala-jo-elmeny-igy-lesz-haboritatlan-a-szules.htmlA filmekben tucatnyi alkalommal láttuk már, hogyan hozzák világra a sikítozó, verejtékes homlokú anyák a gyermekeiket. A valóság azonban máshogy fest. Mivel a szülés és a vajúdás még mindig tabu téma, az első gyermeküket váró édesanyák nem sokat tudnak erről a folyamatról, ezért sok nő félelemmel tekint a nem mindennapi megméretés elé. Azért, hogy eloszlassuk az alaptalan szorongásokat és aggodalmakat, összegyűjtöttünk néhány praktikát, amelyek segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheted a szülést. CsaládOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt fia, Maddox főiskolára menthttp://www.life.hu/csalad/20190822-angelina-jolie-es-brad-pitt-fia-maddox-foiskolara-ment.htmlMaddox Jolie-Pitt megkezdte a főiskolát Szöulban. Nem akármilyen volt a belépője. Család--Családi fotók készültek Szinetár Dóráékrólhttp://www.life.hu/csalad/20190822-csaladi-fotok-keszultek-szinetar-doraekrol.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán negyedik házassági évfordulójukat egy különleges helyszínen ünnepelték, melyről fotók is készültek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.