Kiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családja

kutya kiskutya Nánási Pál család Ördög Nóra háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családja.

Tavaly ősszel pusztult el a Nánási család szeretett kutyája, Pityu. Ördög Nóráék a gyász elmúltával most elérkezettnek látták az időt arra, hogy egy újabb kis jövevénnyel gyarapodjon a família.

A kis Sárit egy állatvédő egyesülettől fogadták örökbe nyolchetes korában és már fotót is mutattak róla a közösségi oldalukon a rajongók legnagyobb örömére.

Ő az!

Ezzel teszik tönkre gyermekük életét a szülők válás alatthttp://www.life.hu/csalad/20190825-ezzel-teszik-tonkre-gyermekuk-eletet-a-szulok-valas-utan.htmlMinden gyermeknek joga lenne teljes családban nevelkedni, de sajnos a válás a házasság intézményének létezése óta része a kapcsolatoknak. Ebben a stresszes, felkavaró és összezavarodott időszakban sajnos a szülők hajlamosak olyan hibákat elkövetni, amik hatalmas károkat okozhatnak gyermekükben. Most a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze. CsaládOrigoII. Erzsébet még titkolta, manapság már a Twitteren adnak hírt a királyi terhességekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190827-ii-erzsebet-meg-titkolta-manapsag-mar-a-twitteren-adnak-hirt-a-kiralyi-terhessegekrol.htmlA brit királyi családban manapság meg sem próbálják elrejteni a nők terhespocakjukat, sőt! Miután letelt a kritikus 12-16. hét, előszeretettel vállalnak nyilvános szerepléseket, jelennek meg olyan eseményeken, melyeket fotósok hada követ figyelemmel. Nem volt azonban ez mindig így. Család--El Salvador: közel 3 év után felmentették a csecsemőgyilkossággal vádolt nőthttp://www.life.hu/csalad/20190826-el-salvador-kozel-3-ev-utan-felmentettek-a-csecsemogyilkossaggal-vadolt-not.htmlEgy évek óta húzódó, vélhetően precedenst teremtő ügy végére került pont múlt héten, amikor El Salvadorban felmentették Evelyn Beatriz Hernandezt, akit korábban vetélése miatt ítéltek el. Család--Tóth Gabi teljesen kiakadt, hogy senki sem akar neki segítenihttp://www.life.hu/csalad/20190826-toth-gabi-teljesen-kiakadt-hogy-senki-sem-akar-neki-segiteni.htmlTóth Gabi értetlenül áll azelőtt, hogy az emberek ennyire nem figyelnek egymásra. Nemrég neki is egy igen kellemetlen szituációban volt része, amit el is mesélt Instagram-követőinek. Család--Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Maddox főiskolára menthttp://www.life.hu/csalad/20190822-angelina-jolie-es-brad-pitt-fia-maddox-foiskolara-ment.htmlMaddox Jolie-Pitt megkezdte a főiskolát Szöulban. Nem akármilyen volt a belépője. Család--Apa lesz Quentin Tarantino: feleségével, Daniella Pickkel első gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20190822-apa-lesz-quentin-tarantino-felesegevel-daniella-pickkel-elso-gyermekuket-varjak.htmlQuentin Tarantino 56 évesen lesz apuka: az örömteli hírt meg is erősítették. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.