Csányi Sándor felesége, Tenki Réka újra babát vár

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Csányi Sándor terhesség Tenki Réka várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekével várandós Tenki Réka, Csányi Sándor felesége.

Bármennyire is igyekeztek eltitkolni, kiderült: Tenki Réka újra várandós. Csányi Sándor feleségét a Ripost egyik olvasója látta gömbölyödő pocakkal a Debreceni Virágkarneválon.

Sugárzik a boldogságtól! Hiába öltözött lengén, egyértelműen látszott, hogy várandós. Szerintem az ötödik-hatodik hónapban lehet már" – árulta el a forrás.

A párnak ő lesz a második közös gyermeke, lányuk, Luca öt évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.

Tenki Réka újra babát vár Fotó: Szabó Gábor - Origo
Ázsia Expressz 2.: Fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte.TV + SztárokOrigoVajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt szerelmükről.TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik.TV + Sztárok--Kilenc évvel ezelőtti fotót posztolt Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-kilenc-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-iszak-eszter.htmlWeird me from 2010, azaz furcsa én 2010-ből – írta a fotóhoz Eszti. TV + Sztárok--Gyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Polgár Tünde szegény gyermekkora miatt adakozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-luxusfeleseg-polgar-tunde-szegeny-gyermekkora-miatt-adakozik.htmlPolgár Tünde, az egyik luxusfeleség ma is jól emlékszik arra, hogy honnan jött. Nem fényűzésbe született, családja szegény volt, ő pedig korán kezdett el dolgozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.