Megszólalt Böde Dani elhagyott felesége: "Azt hittem, minden rendben van."

Forrás: Paksi FC -
Böde Dániel válás család szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Böde Dániel labdarúgó elhagyta a feleségét és három gyerekét. Egy nála jóval fiatalabb kézilabdázóba szeretett bele. Megszólalt az elhagyott feleség.

Könnyeivel küszködve mesélte a Blikknek Böde Dani felesége, hogy derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy a férje elhagyja őt egy fiatal kézilabdás lányért.

Paksi FC, Böde Dániel Forrás: Paksi FC

"Valóban nem élünk együtt Danival. Megromlott a házasságunk, mert egy ideje már viszonyt folytat a kézilabdás lánnyal, akivel összemelegedtek. Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz. Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom... Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak" - mesélte a szomorú feleség.

Válságban Böde Dániel házassága: elköltözött új szerelméhez

A Ripost információi szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója.
Krisz Rudi apa lesz: szerinte édesanyja fog továbbélni gyerekébenhttp://www.life.hu/csalad/20190829-krisz-rudi-apa-lesz-szerinte-edesanyja-fog-tovabbelni-gyerekeben.htmlKrisz Rudi hamarosan édesapa lesz. Elárulta, hogy szerinte édesanyja fog újjászületni a pici babájában. Család--Megszületett Cookyék második gyermeke, Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20190829-megszuletett-cookyek-masodik-gyermeke-natan.htmlMegszületett Cooky és Debóra második közös gyermeke. A kis Nátánról fotót is mutattak. Család--Csányi Sándor felesége, Tenki Réka újra babát várhttp://www.life.hu/csalad/20190829-csanyi-sandor-felesege-tenki-reka-ujra-babat-var.htmlMásodik gyermekével várandós Tenki Réka, Csányi Sándor felesége. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTartósabbak és boldogabbak lennének a házasságok, ha külön ágyban aludnának az emberekhttp://www.life.hu/csalad/20190828-tartosabbak-es-boldogabbak-lennenek-a-hazassagok-ha-kulon-agyban-aludnanak-az-emberek.htmlA párnak nincsenek gyerekei, saját bevallásuk szerint a kapcsolatuk remekül működik, mégis van valami különös szokásuk, ami megosztja még a barátaikat is. Nyolc éve élnek együtt, ebből pedig hét éve alszanak külön hálószobában. Miért dönt úgy egy pár, hogy a társadalmi normáktól eltérő szabályokat állít fel a házasságában? Miért gondoljuk azt elsőre, hogy ez a szokás magával hozza az elhidegülést? CsaládOrigoKiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családjahttp://www.life.hu/csalad/20190827-kiskutyaval-bovult-ordog-nora-es-nanasi-pal-csaladja.htmlEgy kiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családja. CsaládOrigo3 hónap különbséggel született egy ikerpár, aminek az esélye 1 az 50 millióhozhttp://www.life.hu/csalad/20190828-3-honap-kulonbseggel-szuletett-egy-ikerpar-kazahsztanban.htmlA 29 éves kazah Lillija Konovalova álmában sem gondolta volna, hogy egyszer esik teherbe, de egy éven belül kétszer is szülni fog. Szinte felfoghatatlan dolog történt a kismamával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.