Ikreknek adott életet a 74 éves indiai anya - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/© India Photo Agency / SWNS/India Photo Agency / Swns -
anya idős India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legidősebb édesanyja lett az indiai Erramatti Mangayamma, aki 74 évesen ikreknek adott életet. 

Évtizedek óta várta Erramatti Mangayamma, és 80 éves férje, hogy gyermekük lehessen, és végre valóra vált az álmuk. Az indiai nő 74 évesen ikreknek adott életet, így ő lett a világ legidősebb anyukája. A pár gyermekei lombikprogram segítségével fogantak, és mindkét kislány egészséges. Az édesanya is jól van, és nagyon boldog.

A 74 éves anyuka, Erramatti Mangayamma Forrás: NORTHFOTO/© India Photo Agency / SWNS/India Photo Agency / Swns
Mindkét kislány egészséges Forrás: NORTHFOTO/© India Photo Agency / SWNS/India Photo Agency / Swns
Vissza a suliba – Last minute ötletek, amikkel vidámabb az iskolakezdéshttp://www.life.hu/csalad/20190904-vissza-a-suliba-last-minute-otletek-amikkel-vidamabb-az-iskolakezdes.htmlMár egy hete elindult az új iskolaszezon, de még nem késő szuper vagány, kreatív vagy épp vicces sulis kiegészítőkkel meglepned gyermekedet, hogy az évkezdés ne csak az asztalon sorakozó könyvekről és a koránkelésről szóljon. CsaládOrigoMegmutatta családját Bódi Csabi - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190905-megmutatta-csaladjat-bodi-csabi.htmlBódi Csabiéknál is elkezdődött az iskola. Az első tanítási napon egy közös családi fotót is készítettek. CsaládOrigoSzellemeket rögzítettek a kamerás bébiőrök - Videók (18+)http://www.life.hu/csalad/20190901-szellemeket-rogzitettek-a-kameras-bebiorok-videok.htmlTöbben gondolják úgy, hogy a gyermekekre őrangyalok vigyáznak, akik időnként megjelennek a róluk készült képeken, videofelvételeken is. Mások hisznek a szellemek kapcsolat-felvételi szándékában és nem mellékesen tudásában is, ami gyakran egy kisgyermek közvetlen környezetében történik meg. Te hiszel a természetfeletti létezésében? A válaszodtól függetlenül fog a hideg futkosni a hátadon a következő videók láttán. CsaládOrigoBoldog élet hat gyermekkel – Egy nagycsaládos édesanya vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20190901-boldog-elet-hat-gyermekkel-egy-nagycsalados-edesanya-vallomasa.htmlA házaspár sosem tervezett sok gyermeket, életük azonban másként alakult, ők pedig nem is lehetnének boldogabbak. Lucia először egy kisfiúnak adott életet, majd következett egy ikerpár – szintén fiúk -, a harmadik várandósság pedig három lánnyal lepte meg a szülőket. CsaládOrigoBabát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júliahttp://www.life.hu/csalad/20190904-babat-var-a-joban-rosszban-sztarja-cap-julia.htmlBabát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júlia. CsaládOrigoMegmutatta nagylányát, Rebekát Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20190902-megmutatta-nagylanyat-rebekat-farkashazi-reka.html10 éves nagylányával, Rebekával szelfizett Farkasházi Réka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.