A legnagyobb titokban apa lett Bill Skarsgard színész

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP -
Bill Skarsgard család apaság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Skarsgård elárulta, a legnagyobb titkokban 11 hónappal ezelőtt megszületett a kislánya.

Az AZ című filmek sztárja, a 29 esztendős Bill Skarsgård a minap egy amerikai tévéshow vendége volt és a műsorban olyan kijelentést tett, amely mindenkit meglepett. Kiderült, hogy a legnagyobb titokban apuka lett.

Ráadásul ez nem is mostanában történt, párja, a nála 5 évvel idősebb Alida Morberg 11 hónappal ezelőtt adott életet kislányuknak - száolt be róla a Page Six.

Bill Skarsgard Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP
Válás, II. rész – Amikor még visszafordítható a váláshttp://www.life.hu/csalad/20190910-valas-ii-resz-amikor-meg-visszafordithato-a-valas.htmlA házasságkötés és a házasság felbontása is olyan döntés, amely két ember – és a hozzájuk közelállók – életét alapvetően megváltoztatja. Ezért nagyon fontos, hogy minden körülményt mérlegelve, megalapozottan hozzuk meg az erre vonatkozó döntést, hisz olyan folyamatokat indít el, amelyek mély nyomot hagynak az érintettek életében. Ám vannak olyan esetek, amikor bár már beindult a válás gépezete, mégis úgy döntünk, szeretnénk azt megállítani. Ebben az örvényben segít kiigazodni dr. Knecht-Gothárd Kinga ügyvéd és mediátor. CsaládOrigoTündéri fotót posztolt gyermekeiről Cooky párja, Debórahttp://www.life.hu/csalad/20190911-tunderi-fotot-posztolt-gyermekeirol-cooky-parja-debora.htmlCooky párja, Debóra egy megható családi fotót posztolt a közösségi oldalára. Család--Megdöbbentő kijelentést tett Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20190910-megdobbento-kijelentest-tett-vasvari-vivien-adoptalna.htmlA válófélben lévő Vasvári Vivien elmondta a két gyermeke mellé szívesen adoptálna egy harmadikat. CsaládOrigoDétár Enikő baráti kapcsolatot ápol gyerekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190908-detar-eniko-szineszno-barati-kapcsolatot-apol-gyerekeivel.htmlDétár Enikő a saját bevallása szerint sosem volt kemény kezű édesanya: büszke arra, hogy baráti kapcsolatot ápol gyermekeivel, a harmincéves Eszterrel és a tizennyolc éves Zsigmonddal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoBoldog élet hat gyermekkel – Egy nagycsaládos édesanya vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20190901-boldog-elet-hat-gyermekkel-egy-nagycsalados-edesanya-vallomasa.htmlA házaspár sosem tervezett sok gyermeket, életük azonban másként alakult, ők pedig nem is lehetnének boldogabbak. Lucia először egy kisfiúnak adott életet, majd következett egy ikerpár – szintén fiúk -, a harmadik várandósság pedig három lánnyal lepte meg a szülőket. CsaládOrigoBabát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júliahttp://www.life.hu/csalad/20190904-babat-var-a-joban-rosszban-sztarja-cap-julia.htmlBabát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júlia. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.