Úgy tűnik, titokban összeházasodott Miller Zoltán és Vágó Berndadett: árulkodó fotó

házasság Miller Zoltán titkos Vágó Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miller Zoltán és Vágó Bernadett a Nyomorultak című darab próbáin kerültek közel egymáshoz és bár környezetük nem sok időt jósolt nekik, hatalmas szerelem és egy közös gyerek is lett a románcból.

Három éve alkot egy párt Vágó Bernadett és Miller Zoltán, akik nagy valószínűséggel titokban össze is kötötték az életüket. Bernadett árulkodó fotót tett közzé közösségi oldalán, amihez odakommentelte a következőt:

#aférjem.

Megszületett Miller Zoltán és Vágó Bernadett kisbabája

Miller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett.
Megalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle.TV + Sztárok--Beyonce kislánya, Blue Ivy csodásan énekel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-beyonce-kislanya-blue-ivy-csodasan-enekel-video.htmlBeyonce legújabb dokumentumfilmjében az is kiderül, mennyire tehetséges legidősebb kislánya, Blue Ivy.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa nagyon csúnyán üvöltött indiai segítőjével - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-azsia-expressz-2demcsak-zsuzsa-nagyon-csunyan-uvoltott-indiai-segitojevel-video.htmlDemcsák Zsuzsa egyre többször veti el a sulykot az Ázsia Expresszben. Ezúttal indiai segítőjével beszélt csúnyán.TV + SztárokOrigoVajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-vajna-timi-maga-tervezte-andy-vajna-sirkovet.htmlVajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. TV + SztárokOrigoA GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét és a The Body Shop termékek forgalmazójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-a-gvh-5-millio-forintra-birsagolta-rubint-reka-ceget-es-a-the-body-shop-termekek-forgalmazojat.htmlA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot rótt ki Rubint Réka cégére, az Alakreform Kft.-re és 2 millió forintot a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-re, mivel azok nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.TV + SztárokOrigoTerry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.