Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea család Krishan gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsában az Ázsia Expressz forgatása során éledtek fel újra az anyai ösztönök.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea egy sokgyermekes indiai párnál talált magának szállást az Ázsia Expressz legutóbbi adásában. A párost annyira lenyűgözte a szerető légkör, hogy egészen meghatódtak.

A csinos tévés elárulta, nagyon hiányzik neki otthon maradt családja, és annyira jól érezte magát az indiai gyermekek társaságában, hogy megfordult a fejében a gondolat, hogy szeretne még egy harmadik kisbabát.

Úristen, de akarok egy gyereket! Én nem tudom, hogy utoljára mikor éreztem magam ennyire jól. Soha ennyire normális, laza, szeretetteljes légkör itt Indiában minket még nem fogadott, pedig tényleg szerencsénk volt, mind a stoppolással, mind a szálláskereséssel. Ez valami fantasztikus volt" – idézi a Bors Demcsák szavait a műsorból.

A lap megkereste a tévést, hogy valóban komolyan gondolta-e az ott elhangzottakat, és kedvesével belevágnak-e a babaprojektbe.

Egyáltalán nem zárkózom el attól, hogy a szerelmemmel, Krishannal egy harmadik gyermeket vállaljak, de egyelőre ez nem szerepel a terveink között" – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.