Tápai Szabina nyilvánosan szoptatott: fotó

fotó Tápai Szabina nyilvános szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára tabu téma a szoptatás, azonban egyre többen vannak azok, akik kiállnak a nyilvános szoptatás mellett és közösségi oldalaikon fotókkal is bíztatják az édesanyákat.

Tápai Szabina is a nyilvános szoptatás mellett kapmányol, szerinte ott kell megetetni a csöppségünket, ahol éppen megéhezik. Szabina kislánya egy étteremben követelte az anyatejet édesanyjától.

"Igen, ez az aminek látszik! Bárhol és bármikor, ha éppen éhes a kisasszony! Mert szoptatni jó! Ez egy étterem kertjében volt! Na és azok a babalábak!" - írta fotója mellé Szabina.

Tóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-toth-gabi-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-csodas-kismama-pocakjat-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja.CsaládOrigoCristiano Ronaldo megnősül: élete szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/csalad/20190918-cristiano-ronaldo-megnosul-elete-szerelmet-veszi-el.htmlHamarosan bekötik a világ egyik leghíresebb focistájának a fejét: Cristiano Ronaldo megnősül.Család--Ezeket tudnod kell a pénzről, ha kilépsz a felnőtt világba!http://www.life.hu/csalad/20190916-ezeket-tudnod-kell-a-penzrol-ha-kilepsz-a-felnott-vilagba.htmlA pénzzel bánni nem egyszerű feladat, gyakran még a középkorúaknak is kifolyik a keze közül. Ám fiatal felnőttként fontos megtanulni, hogy a megkeresett pénzt meg kell becsülni és olyan dolgokra költeni a lakhatáson kívül, ami gyarapít Téged és biztonságot nyújt. CsaládOrigoHamarosan apa lesz a Twenty One Pilots tagja, Tyler Josephhttp://www.life.hu/csalad/20190917-apa-lesz-a-twenty-one-pilots-tagja-tyler-joseph.htmlA Twenty One Pilots sztárja, Tyler Joseph apai örömök elé néz.Család--Pataki Zitáék lemondtak a közös gyermekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190915-pazaki-zitaek-lemondtak-a-kozos-gyermekrol.htmlPataki Zita és férje megmutatták utolsó próbálkozásukat, hogy közös gyermekük legyen, de sajnos sikertelenséggel zárult. Zita elárulta, más lehetőség szóba jöhet-e. Család--Kislánya született az Ossian dobosának, Kálózi Gergelynekhttp://www.life.hu/csalad/20190913-kislanya-szuletett-az-ossian-dobosanak-kalozi-gergelynek.htmlApa lett az Ossian dobosa, Kálózi Gergely. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.