Gönczi Gábor elárulta, hogyan tudják megtartani a romantikát a kisfiuk mellett is: videó

Gönczi Gábor párkapcsolat videó romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor elmesélte a Fem3Café műsorában, hogyan tudják a kisfiuk mellett is megtartani a romantikát, életben tartani a tüzet.

Szerencsés helyzetben érzi magát Gönczi Gábor, ugyanis nagyon sok időt tud kisfiával együtt tölteni. Párjával pedig a délelőttöket szokták közösen élvezni, 1-1 órát elcsennek a hétköznapokból. Esténként néha a nagyszülőkre bízzák Áront és akkor el tudnak menni vacsorázni vagy színházba. De előfordul olyan is, hogy kettesben elszöknek egy szállodába hétvégére.

Titkolja gyermeke nemét a brit pár: semlegesen akarják nevelnihttp://www.life.hu/csalad/20190919-titkolja-gyermeke-nemet-a-brit-par-semlegesen-akarjak-nevelni.htmlSemleges neműként akarja nevelni gyermekét a brit pár, ezért a családnak sem árulják el, hogy a kicsi fiú vagy lány. CsaládOrigoTóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-toth-gabi-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-csodas-kismama-pocakjat-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja. CsaládOrigoEzeket tudnod kell a pénzről, ha kilépsz a felnőtt világba!http://www.life.hu/csalad/20190916-ezeket-tudnod-kell-a-penzrol-ha-kilepsz-a-felnott-vilagba.htmlA pénzzel bánni nem egyszerű feladat, gyakran még a középkorúaknak is kifolyik a keze közül. Ám fiatal felnőttként fontos megtanulni, hogy a megkeresett pénzt meg kell becsülni és olyan dolgokra költeni a lakhatáson kívül, ami gyarapít Téged és biztonságot nyújt. CsaládOrigoHamarosan apa lesz a Twenty One Pilots tagja, Tyler Josephhttp://www.life.hu/csalad/20190917-apa-lesz-a-twenty-one-pilots-tagja-tyler-joseph.htmlA Twenty One Pilots sztárja, Tyler Joseph apai örömök elé néz.Család--Lilu kisfiáról, Félixről posztolt egy tündéri fotóthttp://www.life.hu/csalad/20190916-lilu-kisfiarol-felixrol-posztolt-egy-tunderi-fotot.htmlLilu családi fotót posztolt a közösségi oldalára. CsaládOrigoFél éve nem beszél az édesapjával Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20190917-fel-eve-nem-beszel-az-edesapjaval-bereczki-zoltan.htmlA Sztárban Sztár leszek forgatásán vallotta be Bereczki Zoltán, hogy fél éve nem beszél az apjával. Arról már korábban is beszélt az énekes, hogy sokat vitáztak egymással, ám az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződnek köztük a dolgok.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.