Titkolja gyermeke nemét a brit pár: semlegesen akarják nevelni

Forrás: BBC One -
lány fiú család nem semleges brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semleges neműként akarja nevelni gyermekét a brit pár, ezért a családnak sem árulják el, hogy a kicsi fiú vagy lány. 

Nem árulják el a családnak a gyermekük nemét. A 38 éves Hobbit Humphrey és férje, a 35 éves Jake England-Johns semleges neműként akarják nevelni a már 17 hónapos gyermeküket, ameddig csak lehet. A brit pár ezért egyszer fiúsan, másszor lányosan öltöztetik fel a kicsit, és kikötötték a családoknak és a barátoknak, hogy kizárólag semlegesként utalhatnak a gyerekre, Anoushra.

Több mint egy éve titkolja gyermekük nemét a pár: a család sem tudja Forrás: BBC One

Az egyik nagymama is csak véletlenül jött rá az igazságra, egy pelenkázás során, de ő sem árulhatja el a hozzátartozóknak. "Ha a gyermekünk elég idős lesz, majd eldöntheti, milyen nemű akar lenni, addig pedig azt szeretnénk, ha a saját kis buborékában nőne fel" – idézi a Bors az anya megszólalását. A nő elismerte, sokszor néznek rájuk furcsán a játszótéren, de szerinte ez nem nagy ár azért, hogy nemi sztereotípiáktól mentes lehessen a gyermekük élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.