A nap cukisága: így puszilja Kiss Ramónát kisfia - fotó

fotó puszi Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna édes videót osztott meg kisfiáról.

Az X-Faktor háziasszonya felrobbantotta a cukiságmérőt közösségi oldalán. Kiss Ramóna kisfiával szelfivideózott, amiben megmutatta, hogyan ad puszit neki a pici Noé. Imádnivaló videó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez egy Szerelem❣️ #NoeBaba

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Curtis az apaságról beszélt: "Ez egy csoda."http://www.life.hu/csalad/20190924-curtis-az-apasagrol-beszelt-ez-egy-csoda.htmlCurtis Ábel Anita műsorában az apaságról vallott.CsaládOrigoMi lett vele? Így éli mindennapjait az 1994-es Táncdalfesztivál győztese, Bayer Friderikahttp://www.life.hu/csalad/20190924-igy-eli-mindennapjait-az-1994es-tancdalfesztival-gyoztese-bayer-friderika.html1994-ben egy ország kedvence lett Bayer Friderika, amikor megnyerte a Táncdalfesztivált. Ebben az évben negyedik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, majd összehozott egy aranylemezt. De mi lett vele azóta? Család--Gyermekélet milliókban mérve - Fogjunk össze Zente gyógyulásáért!http://www.life.hu/csalad/20190922-gyermekelet-milliokban-merve-fogjunk-ossze-zente-gyogyulasaert.htmlPár nap leforgása alatt rengeteg magánember, vállalkozás és oldal karolta fel Zente történetét. Családja ugyanis a nyilvánossághoz fordult, hogy fiuk életét megmenthessék. A másfél éves magyar kisfiú egy igen ritka betegségben szenved, és csak egy mérhetetlenül drága kezeléssel lenne esélye az életre. CsaládOrigoNégy lábbal és három karral született a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20190923-indiaban-negy-labbal-es-harom-karral-szuletett-a-kislany.htmlAz indiai Rajasthanban született ikerpár fiú tagja tökéletesen egészséges, míg a lány plusz végtagokkal jött a világra. Ennek oka vélhetően egy harmadik ikerben keresendő, aki a fejlődés kezdeti szakaszában „olvadhatott" össze a kislánnyal, írta meg a Mirror. CsaládCsobot Adél megmutatta, mitől van oda: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190923-csobot-adel-megmutatta-mitol-van-oda-foto.htmlCsobot Adél és Istenes Bence két kisfiú szüeliként élik mindennapjaikat Németországban. A büszke anyuka három szerelméről mutatott édes fotót.Család--Bántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalthttp://www.life.hu/csalad/20190922-bantalmaztak-a-szulei-kiugrott-a-9-emeletrol-a-kisfiu-azonnal-meghalt.htmlFolyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.