Eladó luxusotthon: Íme Angelina Jolie gyermekkori otthona!

Forrás: AFP -
ház otthon gyermekkor Angelina Jolie eladó pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő megválik fitalkori álmainak helyszínétől, és pazar otthonát két millió dollárért árulja.

Angelina Jolie Los Angelesben született, ám amikor szülei, Marcheline Bertrand és Jon Voight különváltak, akkor költözött édesanyjával a 370 négyzetméteres házba. A gyönyörű környezetben található házikóra, mi is szívesen lecsapnánk, de ahhoz a tengeren túlra kellene költöznünk. KATT IDE a fotókért.

Forrás: AFP
A MasterCard kedvezményprogram még többet ad!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20151006-a-mastercard-kedvezmenyprogram-meg-tobbet-ad-1.htmlA MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramjában a kéthetente frissülő kedvezményes kuponokon felül most akár 1 millió forintos KIKA vásárlási utalványt is érhet MasterCard vagy Maestro kártyád!HirdetésFedezd fel a gyors, alapos és kíméletes mosás titkát!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150924-fedezd-fel-a-gyors-alapos-es-kimeletes-mosas-titkat.html Spórolj időt!HirdetésOrigoTökéletes otthoni higiénia, érintés nélkülhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150828-tokeletes-otthoni-higienia-erintes-nelkul.htmlBelegondoltál már mi történik, ha megérinted a liftgombot, a villanykapcsolót, vagy akár csak egy kilincset? Nap, mint nap baktériumok milliói leselkednek rád, ezért a higiéniára, de legfőképp a kézmosásra nagyon oda kell figyelned. A személyes higiénia kezünk tisztán tartásával kezdődik, melynek legfontosabb eszköze a kézmosás. Ennek elhagyása számtalan betegség terjedéséért felelős, ezért ha rendszeresen mosunk kezet, pl. étkezés előtt, mosdóhasználat vagy tömegközlekedésen való utazás után, akkor a bőrünkhöz tapadt mikróbák számát mérsékelni tudjuk.HirdetésÚjra Strandok Éjszakája a Palatinusonhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150722-ujra-strandok-ejszakaja-a-palatinuson.htmlIgazi latin stranddá változik július 31-én a Palatinus Strand, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 9-ig áll majd a bál.HirdetésA frissen préselt gyümölcsleveké a jövő!?http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150518-a-frissen-preselt-gyumolcsleveke-a-jovo.htmlAz életben oly sokszor kell kompromisszumot hoznunk azzal kapcsolatban, hogy a finomat, vagy az egészségeset válasszuk. Valljuk be, a mindennapi rohanásban nem mindig egyszerű odafigyelni arra, hogy eszünk-e elég gyümölcsöt, vagy elkerüljük-e az egészségtelen üdítőket.HirdetésNyerj gyermekednek LEGO DUPLO készletet!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20141106-nyerj-gyermekednek-lego-duplo-keszletet.htmlJátssz nyereményjátékunkon és nagyszerű LEGO® DUPLO® szetteket nyerhetsz! Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.