Premier szülinap és vásárlási maraton!

Forrás: Premier Outlet -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Premier szülinap és vásárlási maraton!

Premier szülinap és vásárlási maraton!

Október 8-9.: ingyenes programok és óriási kedvezmények a Premier Outletben

12. születésnapját ünnepli a Premier Outlet. Ebből a különleges alkalomból ismét megrendezésre kerül az egész hétvégén át tartó szülinapi buli. Vásárlási maraton - akár 90%-os kedvezmények - és ingyenes programok várják az egész családot október 8-9-én, szombaton és vasárnap, 10-20 óráig. SzépségPont, ugrálóvár, állatsimogató, Street Food Fesztivál és további meglepetések!

Forrás: Premier Outlet

Családi programkavalkád a Premier Outletben

A Premier Outlet hatalmas születésnapi bulit tart. A szervezők vásárlási maratonnal – óriási kedvezményekkel - és egész hétvégén át tartó ingyenes és izgalmas családi programokkal készülnek. Akár 90%-os kedvezményekkel lehet majd beszereznilegtrendibb őszi és téli darabokat,több száz világmárka kínálatából!

Forrás: Premier Otlet

A Premier Outlet idén ismét kiáll a felelős állattartás fontossága mellett. Október 8-án, szombatonállatmenhelyek is kitelepülnek a helyszínre. Látványos kutyás bemutatók kerülnek megrendezésre és az örökbefogadásról is tájékozódhatnak majd az érdeklődők. A nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz. Az eseményen a Premier Outlet Thomas Breitling üzletének képviseletében jelen lesz Árpa Attila és Sasvári Sándor is, akik maguk is nagy állatbarátok. Az állatsimogatóban a menhelyek lakói,édes kutyusok és cicák várják majd, hogy megszeretgessék őket!

Forrás: Premier Outlet

Az örökmozgó gyerkőcök az ugrálóvárban tombolhatnak, lufihajtogatás, és arcfestők várják őket, ahol a fantáziának semmi sem szab határt. A Premier Outletszülinapja alkalmából az Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóvárosa egész hétvégén kedvezményesen látogatható.

Street Food Fesztivál és további szuper meglepetések a Premier Outlet szülinapi buliján

Forrás: Premier Outlet

Az idei Premier Outlet szülinap egyik újdonsága a Street Food Fesztivál, ahol az ország legjobb street food árusai gyűlnek össze és egyedi specialitásokkal készülnek az alkalomra. A rendezvényre látogatóknak fantasztikus gasztronómiai élményben lehet részük! A felhozatalban mindenki megtalálhatja majd az ízlésének leginkább megfelelő extravagáns fogásokat: kézműves hamburgerek, látványgrill, csupazöldség finomságok, levesek, pasták, és édességsziget várja az ízek szerelmeseit. Az élvezet a legjobb belga sörökkel és különleges borokkal válhat teljessé.

Egész hétvégén ingyenesen vehetőek igénybe a SzépségPont szolgáltatásai - masszázs, kozmetikai és manikűr kezelések, sminktanácsadás, fogászati szűrés, és táplálkozási tanácsadás is szerepel a repertoárban. A Kézműves Vásáron egészséges termelői termékek közül lehet majd válogatni. A szülinap persze nem az igazi sütemény nélkül, ezért az outletközpont finom muffinokkal készül, melyből minden résztvevő kóstolót kap.

További információ:
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter
www.premier.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.