Pénz nélkül is segíthetsz! 5+1 tipp, hogy te is hős lehess.

Forrás: Unicredit. -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha segíteni szeretnél nehéz helyzetben lévőknek, legtöbbször a pénzadomány juthat az eszedbe. Ha azonban pénzügyeid nem teszik lehetővé a jótékonykodást, akkor is van megoldás. Rengeteget számít az időd, a lelkesedésed, az energiád és önmagában már az is, hogy keresed a segítségnyújtás alternatív lehetőségeit.
Forrás: Unicredit.

A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek nyújt sorsfordító élményeket. 5+1 tippünk most abban segít, hogyan lehetsz náluk pénzadomány nélkül is adományozó.

1. Add a szabadidőd, és önkénteskedj!

Hallottál már a Cimbik szuperhős közösségéről? Szerezz felejthetetlen élményeket a táborozó gyerekeknek, vagy csalj mosolyt a kórházban gyógyuló kisbetegek arcára! Lelkesedésed és energiád garantáltan a legjobb helyre fekteted be.

2. Csinálj sportot a jótékonyságból!

Gondoltad volna, hogy a sporttal akár beteg gyerekeket is támogathatsz? Csatlakozz az Élménykülönítményhez, a Bátor Tábor jótékony sportközösségéhez, és fuss, ússz, bringázz te is az adományokért! Hívd meg barátaidat, hozzátartozóidat, munkatársaidat: a lefutott, leúszott, letekert kilométereket jelképes összegekért kínáld „örökbefogadásra”, és hívd fel a figyelmet a beteg gyerekek ügyére.

3. Válassz olyan helyszínt, ahol a helyszínbérlet már önmagában jótékonykodás!

Csapatépítők, workshopok, tréningek – a Bátor Tábor helyszíneit céges rendezvényeidhez is kibérelheted: konferenciaterem, tréningszoba, étterem, kaland-, íjász- és focipálya, csónakázótó és még egy lovarda is a rendelkezésetekre áll.

Forrás: Unicredit.

4. Használd az UniCredit mobilalkalmazást, és jótékonykodj a bank pénzéből!

Csak néhány kattintás a mobilodon, és hozzájárulhatsz a gyerekek tábori élményeihez! Kíváncsi vagy, hogyan? Ha az UniCreditnél bankolsz, intézd pénzügyeidet könnyen a mobilalkalmazással! Most - egy visszavonásig tartó akcióban -, ha első alkalommal letöltöd és aktiválod az applikációt, a bank ezer forintot ad a Bátor Tábornak, havonta egyszer pedig egy eseti forintátutalásod után 100 forinttal nő az összeg. Nem, nem a te pénzedből adja a bank, hanem a sajátjából. A cél, hogy az ügyfelek aktivitása révén 10 millió forinttal járuljon hozzá a bank a gyerekek nyári tábori élményeihez. Mobilbankolásra fel!*

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről a www.unicreditbank.hu/batortabor oldalon tájékozódhatsz.

5. Ajánld fel saját terméked vagy szolgáltatásod egy részét!

Ha vállalkozó vagy, a gyerekek élményszerzését úgy is támogathatod, hogy egy-egy terméked vagy szolgáltatásod árából ajánlasz fel bizonyos részt a táborozásokra. A vásárlóid talán szívesebben választják a te termékedet, ha vásárlásaikkal nemes ügyet támogathatnak.

Forrás: Unicredit.

+1: Ajánld fel adód 1%-át!

Neked nem kerül semmibe, mégis rengeteget ér: évente közel 1.000 Bátor Táborozó, valamint a Tábor GO! kórházi programjának 1.500 résztvevője élhet át sorsfordító élményeket, amiben hatalmas szerepe van az 1%-os támogatásoknak. Tudtad, hogy egy átlagos felajánlás összegéből egy táborozó teljes egészségügyi ellátását finanszírozni tudják? Ne felejts el május 20-ig rendelkezni az adó 1%-ról!

*A cikk termékmegjelenítést tartalmaz, a megjelenést az UniCredit Bank támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.