Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „fast fashion” világát éljük, a trendek gyorsan változnak, az új anyagok másfajta törődést igényelnek, nehezebb megtartani kedvenc ruháink élettartamát. A két új Ariel PODS mosókapszula erre kínál megoldást: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.

Egyre gyakrabban hordunk szintetikus anyagokat, gondoljunk csak a fiatalok mindennapokban hordott darabjaira, vagy a sportruházatra, amiből egyre többet vásárolunk. A sportruházatot nehéz jó illatúan tartani, mert a szintetikus anyagú technikai ruházat könnyebben átveszi a kellemetlen szagokat. Ugyanakkor az illatok, szagok hatással vannak ránk, a saját testszagtól való félelem befolyásolhatja az általános közérzetünket is.

Az új Ariel Active Deo-Fresh PODS mosókapszula nem csak rendkívüli tisztaságot biztosít, hanem egyedülálló, szagvédő technológiájával megsemmisíti a kellemetlen szagokat mosás közben. A hozzáadott parfümanyag használat közben aktiválódik, így hosszan tartó frissességet biztosít. Nem szükséges ismételt mosás, hogy a sportruházatból és egyéb szintetikus ruhákból a kellemetlen szagokat megpróbáljuk száműzni.

Forrás: Ariel

Mindannyian azt szeretnénk, hogy kedvenc ruhadarabjaink megtartsák minőségüket, ragyogó színüket, és élettartalmuk a lehető leghosszabb legyen. Az Ariel másik fejlesztése, az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszula teljes szálvédelemet nyújt, így segít megóvni a ruhák színét, formáját és rugalmasságát. Az egyedülálló, három részből álló kapszula tartalma eltávolítja a foltokat és a szennyeződést, segít megóvni a ruhát a szennyeződés újralerakódásától, a fehér nem szürkül el, a színek élénkek maradnak.

Forrás: Ariel

A P&G több országban végzett felmérése szerint, a mosás minden második ember számára még mindig időigényes, komplikált nyűg. De miért nehezítenénk meg saját dolgunkat? Csak dobjuk a kapszulát a mosódob hátsó részébe és töltsük rá a ruhát. Az új mosókapszulák könnyebbé teszik életünket, és használatukkal hosszabb ideig élvezhetjük kedvenc ruhadarabjainkat.

Gyermekektől távol tartandó!

További információ: https://www.everydayme.hu/otthon/takaritas/az-ariel-pods-3az1-ben-mosokapszula-elonyei

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.