Üde illatokkal a kánikula ellen

Forrás: Lenor -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üde illatokkal a kánikula ellen

Forrás: Lenor

Imádjuk a nyarat, a szabadság illata árad belőle. A hosszú, világos esték, a balzsamos levegő, a puha érintések, ahogy hozzánk ér a lenge ruha: érzéki élmények, amelyek feldobják a forró napokat. Mindennapos öröm a hűsítő zuhany után a párolgó vízcseppek nyújtotta felfrissülés. Vagy még nedves hajjal elindulni, hiszen pillanatok alatt megszárad. A kánikula további előnye, hogy gyorsan szárad a mosás is. Mégis megesik, hogy vágyakozva gondolunk a hűsebb tavaszi napokra, amikor nem kellett akár naponta ágyneműt cserélni. De a teregetés a szabad levegőn, egy pohár jeges üdítővel szinte kikapcsolódás is lehet, ilyenkor végre élvezhető egy kis friss szellő, a virágok illata. Amikor a friss, ropogós törölközőket szedjük elő, vagy a vasalt, öblítőtől illatozó ruhát pakoljuk el, jólesően ejtőzhetünk a pompásan illatozó textíliák között. Nem is gondolná az ember, a közérzetét mennyire befolyásolják a kellemes, szenzoros élmények. Érzékeink felfokozódnak a melegben, az illatok intenzitása is megnő, igényeljük a frissességet. Ezért javasolnak a parfümszakértők nyárra a nehéz, fűszeres-fás jegyek helyett könnyedebb aromákat, hiszen azok élénkítő hatása közismert. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, amelyek együttes használata hosszantartó frissességet varázsol az anyagokba. Az ágyneműnek akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöznek, mintha minden nap újat húznánk, a gardróbban a ruhák pedig akár 3 hétig is frissek maradnak, így az időjárástól függetlenül otthonunk tartósan finom illatok kincsestára lehet.

Forrás:Lenor

Spring Awakening: patyolattiszta fehér ruhák mosószere a hozzáillő öblítő és parfümgyöngyök a tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk, friss illatával.

Forrás: Lenor

Lenor Gold Orchid: mosószer a színes ruhákhoz, a Gold Orchid illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Forrás: Lenor

Lenor Amethyst & Floral Bouquet: a színes ruhákhoz való mosószer, az öblítő és parfümgyöngyök illatában a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.