Sztárt csinált alvó gyermekéből az anyukája

fotózás művészet album kisbaba kreativitás Egyesült Államok alvás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Queenie Liao egészen másképp értelmezte a délutáni alvást, mint a többi kismama. Szundizó kisfiáról készült fényképei mára bejárták a világhálót.

Vajon miről álmodnak a babák, amikor alszanak? Erre a kérdésre igyekezett választ adni Queenie Liao szabadúszó művész és háromgyerekes anyuka, aki igazi kalandokban örökítette meg szundizó kisfiát, Wengennt.

Fotó: Queenie Liao/Wengenn in Wonderland
Fotó: Queenie Liao/Wengenn in Wonderland

Kattints a képre a többi csodálatos fotóért!

A kreatív mama lenyűgöző képeihez számtalan ruhát, plüssállatot és egyéb kelléket használt fel, így míg Wengenn az igazak álmát aludta, Queenie csodás hátteret és történetet kreált fia minden egyes délutáni pihenéséhez. A több mint 100 fotó mára nemcsak a világot járta be, hanem album is készült belőlük Wengenn Csodaországban címmel.

A jó alvásért így időzítsd az edzést!http://www.life.hu/sztarszerzok/20131028-kropko-peter-elarulja-hogy-a-sportolas-idopontja-es-a-jo.htmlJógázz a pihentető alvásért!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131025-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-nagyon-hatasos-a-pihenteto-alvasert.htmlHogyan bírjuk alvás nélkül?http://www.life.hu/gyogyulj/20130422-alvashiany-es-relaxacio-hogyan-birjuk-alvas-nelkul.htmlTönkreteheti a kisbaba egészségét a távfűtés?http://www.life.hu/anyaskodj/20131024-teli-panelproblemak-tonkreteheti-a-kisbaba-egeszseget-a-tavfutes.htmlEsküvő vagy baba lesz a sztárpárnál?http://www.life.hu/legykepben/20131030-mres-mrsnyertese-csaladbovitesen-gondolkodik.htmlElsírja magát mamája énekén egy baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131030-egy-10-honapos-kisbaba-elsirja-magat-mamaja-gyonyoru-eneken-.htmlÍme a világ első kisbabagyárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131003-egy-indiai-klinikan-szegeny-asszonyok-szazai-szulnek-babakat-a-nyugati.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.