Ellopta a szeretője spermáját, hogy gyereket szülhessen tőle

orális szex bíróság per gyermektartási díj DNS-teszt sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában egy furcsa perben kellett döntést hoznia a bíróságnak: egy férfi beperelte az exbarátnőjét - állítása szerint a nő titokban ellopta a spermáját, hogy gyereket szüljön tőle - írta meg a Bors.

Richard Phillips és Sharon Irons két illinoisi orvos, akik pár évvel ezelőtt kerültek közelebbi kapcsolatba egymással. A rövid, de intenzív viszonyt követően útjaik elváltak egymástól: a nő gyereket szeretett volna, a férfi pedig hallani sem akart erről, ezért Phillips mindennemű kapcsolatot megszakított a követelőző nővel.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Azonban a férfi két évvel a románc után értesítést kapott a bíróságtól: apasági pert indított ellene valamikori szeretője, és mivel tehetős orvos volt, a nő havonta 800 dollár gyerektartási díjat követelt tőle. A DNS-teszt igazolta, hogy tőle származik a gyerek, amire a férfi csak egyetlen lehetséges magyarázatot talált: Sharon az orális szex alkalmával gondosan elraktározta a spermáit, majd mesterséges megtermékenyítést hajtott végre a lopott spermával.

A férfi bírósághoz fordult, hogy igazát bebizonyítsa, és végül meg is nyerte a pert. A csaló exszeretőt súlyos kártérítésre kötelezték.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Korábban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.