Nem pánik, hanem tömegpszichózis okozta a tragédiát - Videó

halál tömegpszichózis West Balkán tragédia pánik lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hivatalos információk szerint fulladás okozta annak a három fiatal lánynak a halálát, akik szombat éjjel vesztették életüket a West Balkán nevű szórakozóhelyen. Bilkei Pál kriminálpszichológus a pánik illetve a tömegpszichózis közti különbségről beszélt a Life Magazinnak.

Pánikot mindig valami sokkoló élmény vált ki, szombat éjjel nem erről volt szó - Bilkei Pál szerint tömegpszichózis lett úrrá a Nyugati téri szórakozóhelyen nyomorgó tömegen. De mi is a kettő között a különbség?

Honnan tudhatod, hogy biztonságos buliba mész?



LIFE MAGAZIN: TÖMEGPSZICHÓZIS A WEST BALKÁNBAN


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zY00m3thZTgyXtwy


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A tragédia után - megrázó képsorok a Nyugati téri megemlékezésrőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-csendes-megemlekezes-a-nyugati-teren-video.htmlPánik okozhatta a 3 fiatal tragédiáját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-panik-okozhatta-a-3-fiatal-tragediajat.htmlMit tehetünk tömegpánik esetén?http://www.origo.hu/tudomany/20110117-mit-tehetunk-tomeges-panika-eseten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.