11 év után teljesült az álma: visszakapta a saját hangját

gége műtét átültetés transzplantáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeres gégeátültetést hajtottak végre Kaliforniában. "Nagyon szeretném már visszakapni a hangomat" - mondta a műtét előtt robothangon az az 52 éves asszony, akinek 11 éve bénultak meg a hangszálai. Azóta vágyott rá, hogy végre a saját hangján beszélhessen, és úgy tűnik, álma most valóra vált. Ő a második a világon, akinél sikeres volt az átültetés.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eCWO1OqtiX10nX8j


L!FE Magazin minden nap 18.00 órakor a LifeNetwork csatornán!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Visszakérik a tüdőtranszplantáción átesett Ricsikétől az adományokathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101210-visszakerik-a-tudotranszplantacion-atesett-ricsiketol-az-adomanyokat.htmlParkinson-kórral kezelték, a mellékhatás miatt transzvesztita letthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101202-parkinsonkorral-kezeltek-a-mellekhatas-miatt-transzvesztita-lett.htmlLehetséges egy halott ember térdével járni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110120-transzplantalt-inak-serult-terdszalagok-potlasara.htmlÍgy öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.