Robert Kubica kóma Forma-1 baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica Forma-1-es pilóta, melynek következtében a lengyel versenyző majdnem elvesztette a karját, és azóta is mesterséges kómában fekszik.

Letért az útról és nagy sebességgel egy templom falának ütközött, majd egy szalagkorláthoz csapódott a 26 esztendős Kubica a Ronde di Andora elnevezésű viadalon, Genova közelében. Kubica súlyosan megsérült és a tűzoltók szabadítottak ki a kocsiból, segédpilótája Jacub Gerber azonban sértetlenül megúszta a balesetet.

AFP
AFP

"Tudtuk, hogy csúszni fog az aszfalt a nedvesség miatt, felkészültünk rá" - elevenítette fel a történteket a navigátor. "Az volt a gond, hogy a szalagkorlát egy darabon megszakadt, és miután nekivágódtunk az egyiknek, utána a másik szabályszerűen felnyársalta a kocsit. Hihetetlenül abszurd helyzet volt."

Megmarad a jobb karja





Kubica korábbi főnöke is megrendült







Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Dopeman édesanyja a sorozatrablásról: "Volt, akit a vasalójával égettek halálra"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110204-dopeman-edesanyja-a-nagyszulok-halalarol.htmlBaleset a tornateremben: három diák megsérült!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-megserult-harom-diak-egy-fovarosi-altalanos-iskolaban.htmlVattába tekerve kell élnie a pillangóbőrű lánynakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-a-legkisebb-erintestol-is-kisebesedik-a-kulonleges-borbetegsegben-szenvedo-kislany.htmlDiagnózis: Tüdőrákból gyógyulthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-diagnozis-tudorakbol-gyogyult.html70 korbácsütéssel verték halálra a 14 éves lánythttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110204-70-korbacsutessel-halalra-vertek-a-14-eves-lanyt-az-allitolagos.htmlIndiai gyereke született egy fehér nőnek!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110202-indiai-gyereke-szuletett-egy-feher-nonek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.