homeopátia Tina Turner természetgyógyászat Cindy Crawford Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberek milliói esküsznek szerte a világon a betegségek természetes módszerekkel való gyógyítására - köztük rengeteg sztár is. Íme néhány híresség, akiknek a homeopátia segített a felépülésben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pamela Anderson minden idők egyik legismertebb "bombázója" mindig is szigorú állatvédő és állatjogvédelmi aktivista hírében állt. 2002-ben ő is elismerte, hogy hepatitis C-ben szenved, és azt is megjósolta, hogy egy évtizeden belül belehal majd a betegségbe. De Wendy Hewland Los Angeles-i homeopata visszaadta a művésznő hitét, aki 2004-ben a következőket nyilatkozta a homeopátiáról: "Először nagyon félelmetes volt és kiszívta az erőmet, de ma már teljesen egészséges vagyok. Remekeül érzem magam. Meg vagyok győződve arról, hogy a homeopátia tart engem ilyen jó erőben" - vallotta a szexbomba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Catherine Zeta-Jones színésznőnek is sokat segített a Chicago című film felkészüléséhez az árnika megismerése és használata, mely remek ellenszer a kimerülés és a térdfájdalmak ellen. De Orlando Bloom, A gyűrűk ura és A Karib-tenger kalózainak sztárja is a homeopátia lelkes híve. Egy kolléganője így nyilatkozott a szexi színészről: "Egy repülőutazásom alatt alaposan megfáztam, és kezdett elmenni a hangom. Nem tudtam beszélni a felvételek között, és el kellett mutogatnom, mit akarok. Orlando egyfolytában homeopátiás szereket hozott, nagyon kedves volt. "

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A máig remek formában lévő Tina Turner is a természetes módszereknek köszönheti sikereit. A hetvenes években tbc-t diagnosztizáltak nála, és miután a hagyományos orvosok nem tudtak neki segíteni, a homeopátiához fordult - mely sikerrel kigyógyította őt betegségéből. De Cher, Victoria Beckham és a máig gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford is a természetgyógyászatra esküsznek.

Forrás: Dana Ullmann: A homeopátia forradalma

Tudtad?

Egy készítmény akkor regisztrálható homeopátiás gyógyszerként, ha megfelel az európai gyógyszerkönyvben lefektetett, a homeopátiás gyógyszer fogalmát fedő, rendkívül szigorúan szabályozott származási és gyártási előírásoknak, irányelveknek. A homeopátiás "komplex" készítmények olyan törzskönyvezett homeopátiás gyógyszerek, melyek egy adott betegségre, indikációra gyakran alkalmazott homeopátiás hatóanyagokat tartalmaznak. Magyarországon a törzskönyvezési eljárás során komplex homeopátiás szerként csak hatástanulmánnyal igazolt gyógyszerek regisztrálhatók. Ezek az európai minőségbiztosítási és gyógyszerkönyvi előírásoknak megfelelőek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.