Macska a forró bádogtetőn Nem félünk a farkastól Elizabeth Taylor Kleopátra haldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élet és halál között lebeg Elizabeth Taylor. A dívát mellkasi fájdalmak miatt mentő vitte egy Los Angeles-i kórházba. 

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Bors értesülései szerint az életéért küzdő hetvennyolc éves színésznőt mentő vitte egy Los Angeles-i kórház sürgősségi osztályára. Az orvosok belső vérzésre gyanakodnak, és nem hivatalos információk szerint kritikus Liz Taylor állapota. "Elizabeth nagyon beteg. Vele vannak a gyerekei és imádkoznak érte" - nyilatkozta a család egy barátja.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő neve egybeforrt a szépséggel, a tehetséggel. Lizt máig a legnagyobb színésznők és legszebb asszonyok között emlegetik. Nyolcszor ment férjhez hét férfihez, és olyan legendás szerepek állnak a háta mögött, mint Kleopátra megformálása, illetve olyan kultuszfilmek, mint a Macska a forró bádogtetőn vagy a Nem félünk a farkastól című alkotások.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Olivér véresre verte az ökléthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vv4-oliver-veresre-verte-az-oklet.htmlLindsay Lohan boldog és kisimult - a bíróságon!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-lindsay-lohan-boldog-es-kisimult-a-birosagon.htmlKároly herceg barátkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-karoly-herceg-talalkozott-zimbabwe-kormanyfohelyettesevel.htmlMégsem kapja meg Vastag Tomi bátyja nyereményautójáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vastag-csaba-atvette-nyeremenyautojat.htmlBudapestre költözik a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110209-christian-bale-anne-hathaway-robin-williams-michael-caine-gary-oldman.htmlShakirának viszonya van a sztárfocistával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-pique-bevallotta-viszonyat-shakiraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.