A farkaskislány az iskola legnépszerűbb diákja - Fotó!

lány Farkasember szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majomembernek, farkaslánynak csúfolták az iskolában a gyerekek Supatra Sasuphant, de amióta bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, hihetetlenül népszerű lett.

Supatra Sasuphan arcát és egész testét egy hibás kromoszóma miatt - hypertrichosis - sűrű szőr és haj borítja. A 11 éves bangkoki kislányt eddig egész életében csúfolták különös állapota miatt, most azonban mindez megváltozott.

Hamarosan indul a vadiúj websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Addig is játsszatok és nyerjetek velünk!








A lézeres kezelés sem segített

Az orvosok ugyan megpróbáltak lézeres kezeléssel segíteni Supatrának, de a szőrszálak mindig visszanőttek. "Már nagyon hozzászoktam, hogy ilyen vagyok, nem is érzem, hogy a szőr beborítja az arcomat, egyedül akkor zavaró, ha nagyon megnő, mert akkor nem látok rendesen" - magyarázta.



Supatra, aki bár a legnépszerűbb lány az iskolában, reméli, hogy egy napon lesz gyógymód a hypertrichosisra. A kislány egyébként pontosan olyan életet él, mint a többi vele egykorú: szeret úszni, táncolni és a barátaival játszani. Bár az utcán még mindig megfordulnak utána az emberek, szeretne teljesen normális életet élni, és úgy gondolja, hogy az állapota semmiben sem akadályozza majd meg. "Szeretem a matekot, ezért akár segíthetek tanulni a fiatalabb gyerekeknek, később pedig orvos szeretnék lenni" - tette hozzá a kislány.

ÍGY ÉLNEK AZ IGAZI FARKASEMBEREK!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SAo7VjzGy6aXUtl2


Így fogsz kinézni, ha drogozol: sokkoló fotók!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110227-igy-fogsz-kinezni-ha-drogozol-sokkolo-fotok.htmlKarcsúsodj velünk! - Tavaszváró vitaminkúrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110228-tavaszvaro-egeszsegtippek.htmlMég csak nem is egészséges! Az 5 leggusztustalanabb étel a világonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110223-az-5-leggusztustalanabb-es-leginkabb-egeszsetelen-etel-a-vilagon.htmlBordáiból készítettek új fület a 9 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110224-a-kisfiu-aki-ful-nelkul-szuletett-most-uj-fulet-kapott.htmlHáromszor halt meg és 38-szor operálták meg a motorozó nagypapáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110223-haromszor-elesztettek-ujra-es-38-operacion-esett-at-egy-motorbaleset.htmlMost megmutatjuk, hogy fogsz kinézni, ha durván elhízol!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110222-kampanyt-indit-a-kormany-az-egeszsegtudatos-eletmodrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.