Elveszítheti a másik lábát is a híres színésznő!

színésznő Gábor Zsazsa láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kórházba kellett vinni Gábor Zsazsát! A 94 éves színésznő bal lábában is leállt a vérkeringés, két hónappal azután, hogy a jobb lábát amputálták.

A színésznő ebben az évben már többször volt kórházban, tüdőgyulladás és fertőzés miatt is kezelték. Mindeközben betörtek férjével közös luxusvillájukba. Frederic von Anhalt herceg egy baseballütővel kergette el a tolvajokat. Üldözés közben azonban elesett, és megsérült a csípője.

A 94 éves színésznőt még szerdán vitték ismét kórházba, mert két hónappal azután, hogy amputálták a jobb lábát, a vérkeringés a másik lábában is leállt. Az orvosok szerint műtét nélkül a magyar származású színésznőnek mindössze ötven százalék esélye van arra, hogy túléli az elkövetkező egy évet. Gábor Zsazsa azonban egyelőre nem engedi, hogy bal lábát is amputálják.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=BeBet6K2jljv475S

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.