Anorexiás? Ijesztően csontosra soványodott a világ legszexibb színésznője! Fotó

étkezési zavar anyagcsere Megan Fox anorexia sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Armani kampánysorozat fotói láttán reppent fel a hír, miszerint Megan Fox anorexiás, ugyanis a szexi színésznő döbbenetesen vékony azokon a fotókon, melyeken fehérneműben pózol. A személyi edző tagad, de még ő is bevallottan félti a szép színésznőt.

Ijesztően sovány, csontos képeit látva bárki joggal feltételezheti, hogy Megan Fox anorexiás. A színésznő és a személyi edzője, Harley Pasternak azonban tagadja a vádakat, az utóbbi szerint egyszerűen csak túl gyors Megan anyagcseréje.

www.armani.com
www.armani.com


"Gyakran frusztrált is amiatt, hogy ilyen vékony. Most is épp edzésekkel próbáljuk növelni az izmai tömegét" - tette hozzá a hollywoodi sztáredző. Szerinte ugyanis a színésznő egészséges és elegendő mennyiségű ételt fogyaszt, az edzések is csak az alakja formálására irányulnak, nem pedig a fogyásra. "Ha hiszik, ha nem, rettentően gyors az anyagcseréje. Az emberek azt gondolják, hogy anorexiás, de ő nagyon messze van attól" - tette hozzá az edző.

Ma folytatódik a Belém bújt a kisördög! 12:30-kor már látható az új rész!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.