bélflóra probiotikum prebiotikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családanyaként tapasztalatból tudom, hogy a lassan melegedő idő sajnos kedvez a fertőző kórokozók szaporodásának. Régebben, amikor végre a gyerekekkel együtt kiszabadulhattunk volna a téli bezártságból, valaki mindig lebetegedett, hosszan lábadozott közülünk. Ez az áldatlan állapot nálunk két éve megszűnt, amióta a betegségekből gyorsabban gyógyulunk fel a Normaflore-nak köszönhetően.

Persze alaposan utánanéztem, milyen megoldás létezik arra, hogy a betegségek elmúltával ne lézengjen rossz közérzettel még napokig, akár hetekig a család. Gyógyuláshoz az egészséges bélflórára is szükség van, hiszen védekezőképességünk 70%-a a bélrendszerben van. Ilyenkor probiotikum szedése kitűnő megoldás. Én a Normaflore probiotikumot választottam, mert kiválóan segíti a bélflóra egyensúlyának helyreállítását, kedvezően befolyásolja az immunrendszerünket, segít, hogy vitaminokkal töltődjünk fel, erősítve ezzel természetes védekezőképességet.

A könnyen nyitható, kicsi, nem törékeny ampulla csak természetes anyagot: tisztított vizet és probiotikumot tartalmaz. Ráadásul a Normaflore-ban lévő jótékony baktérium (probiotikum), prebiotikum, azaz rostok hozzáadása nélkül is kiválóan szaporodik, ezért hozzáadott segédanyag nélkül fejti ki hatását. Nem tartalmaz adalékanyagot, tartósítószert, mesterséges ízanyagot, laktózt, és fölös kalóriát sem. Szagtalan, íztelen, így a gyerekeknek sem jelent gondot a beadása, már csecsemőkortól adható. Amióta mindezt elmagyaráztam a családomnak, azóta nálunk nem kell meggyőzni senkit, hogy Normaflore-ral gyorsabban lábalunk ki a betegségekből.

normaflore.hu

Bacillus clausii-t tartalmazó vény nélkül kapható gyógyszer.

Sanofi-aventis Zrt.
1045 Budapest, Tó utca 1-5.
Tel.: (06-1) 505-0050 • Fax: (06-1) 505-0060 • Gyógyszerinformációs szolgálat: (06-1) 505-0055
www.sanofi-aventis.hu

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.