Kétszer volt agyvérzése - most halálfélelemben él Kozsó

agyvérzés öngyilkosság félelem pletyka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nap alatt két agyvérzése volt, azóta halálfélelemben él az énekes. Éjszakánként négyóránként felkel, hogy meggyőződjön róla: nem bénult-e le az arca - írta meg a Bors.

www.amokfutok.hu
www.amokfutok.hu

A múlt héten olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint Kozsó öngyilkossági kísérletet követett el, aki természetesen szóhoz sem jutott: "Nem akartam hinni a fülemnek, a döbbenettől alig tudtam megszólalni. Még a halál torkában voltam, máris magyarázkodnom kellett. Bár soha nem akartam a történtekről beszélni, mégis elmondtam a sztorimat, mert hála az orvosoknak és istennek, csodával határos módon túléltem" - nyilatkozta a Borsnak az énekes, majd részletesen beszámolt élete legszörnyűbb kálváriájáról.

"Az édesapám születésnapjára készülve, hosszú hónapok hajtása után jött az első agyvérzés. A fejem szinte kettéhasadt, zsibbadt a szám is, és kétszáz körül volt a vérnyomásom. Összezavarodtam, alig bírtam beszélni. Rettenetesen megijedtem. Beültem a kocsiba, és a váci kórházba hajtottam. Egész éjszaka vizsgáltak, majd másnap reggel jött a második agyvérzés."

Kozsónak, saját elmondása szerint, soha életében nem volt halálfélelme, de most nem tud szabadulni tőle. Éjszakánként négy óránként csörög az órája, hogy megbizonyosodjon róla, hogy minden rendben van, nem bénul le az arca.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.