műsorvezető tűz tetőtér családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki a tévés-rádiós műsorvezető, Müller Attila budapesti családi házában - írta meg a Blikk.

A műsorvezetőnek egy többszintes családi háza van Budapesten, amelynek a tetőtér-beépítésében csaptak fel a lángok - a tűz a tetőre is átterjedt. A tűzoltóknak több mint fél órát kellett küzdeniük a lángokkal, mire sikerült megfékezni.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



Az épületben tartózkodott Müller Attila is, aki a tűz miatt kórházba került. A Cool TV műsorvezetőjének állapotáról egyelőre nincs hír.

Túl szűk vagy a szexhez? Így oldhatod fel a hüvelygörcsöt!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110422-a-vaginizmusrol-oszinten-igy-oldhatod-fel-a-huvelygorcsot.htmlRekord: húsz gyereket szült egy 41 éves ukrán nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110422-rekord-husz-gyereket-szult-egy-41-eves-ukran-no.htmlBemutathatják Michael Jackson meztelen boncolási fotóithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110422-bemutathatjak-michael-jackson-meztelen-boncolasi-fotoit.htmlNem találtak mutáns szervezeteket kutatók a csernobili tiltott övezetbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110422-nem-talaltak-mutans-szervezeteket-kutatok-a-csernobili-tiltott-ovezetben.htmlMondd meg, hány centi vagy, eláruljuk, meddig fogsz élni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110412-mondd-meg-hany-centi-vagy-elaruljuk-meddig-fogsz-elni.htmlA békacsókolgatás káros az egészségre!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110421-nem-szabad-a-bekat-csokolgatni-mert-karos-az-egeszsegre.htmlMitől lesz finomabb íze a férfinak?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110419-mitol-lesz-finomabb-ize-a-ferfinak.htmlKétszer volt agyvérzése - most halálfélelemben él Kozsóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110419-ketszer-volt-agyverzese-most-halalfelelemben-el-kozso.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.