Élőben közvetítették, ahogy meghal a 84 éves férfi! - Ez történt a héten

halál topmodell rivalizálás interjú háziállat dokumentálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC dokumentumfilmben mutatta be egy idős férfi haláltusáját, eközben kiderült, hogy Pippa és Kate Middleton nem is ápol olyan jó testvéri kapcsolatot, és hogy a ValóVilág4 játékosa nem is olyan erős férfi. Íme, a hét legfontosabb eseményei - hogy ne maradj le!

Élő adásban halt meg egy idős, brit férfi

A BBC nézői nemrég szó szerint végignézhették egy idős férfi utolsó lélegzetét, mivel a csatorna élőben közvetítette a halálát. A 84 éves brit férfi ugyanis menthetetlen máj- és tüdőrákos beteg volt, aki beleegyezett abba, hogy élete utolsó időszakáról a csatorna dokumentumfilmet forgasson, beleértve a halála pillanatát is.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Thinkstock
Thinkstock

Katalin hercegnő és húga örök riválisok?

Katalin hercegnő és a hirtelen népszerűségre szert tett húga, Pippa Middleton a család egyik közeli barátja szerint a legjobb barátnők, de ez közel sem azt jelenti, hogy ikrekként szeretnék egymást. Állítólag Kate és a nála két évvel fiatalabb húga képesek voltak igen extrém dolgokon is veszekedni - például, hogy kinek fáj jobban a feje, vagy kit visel meg jobban a havi vérzés.

Kate és Pippa valódi kapcsolatáról itt olvashatsz bővebben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivér elsírta magát a szívceremónián

A görög hódító a héten kiadta többek között a hűtlen Beatrix útját, de Magdi nővére nélkül is folytatja a játékot. Az egyik szívceremónia közben Olivér sírt, ám nem a meghatódottságtól. Konkrétan nevetőgörcsöt kapott, majd a tivornyázás közepén Alekosz szinte az összes nőt lesmárolta a mosdóban.

Az alakítást itt nézheted meg.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Meghalt Jennifer Aniston kedvence

Jennifer nemrég vásárolt egy önálló lakást Manhattanben házi kedvencének, Norman Anistonnak. A walesi corgi-terrier keverék "lakása" igen előkelő helyen fekszik, és egy hatalmas terasz is tartozott hozzá. Most azonban megüresedett az apartman, Norman ugyanis váratlanul elhunyt.

Az esetről itt olvashatsz bővebben.

Mihalik Enikőnek nem kell DiCaprio

Távol ülő szemek, picit előreálló fogak - apró szabálytalanságok gyönyörűsége. És nem csak a külseje magával ragadó. A "Gombold újra" divatnagykövetévé választották, és a 2011-es Elite Model Look magyarországi modellversenyének arca lett - hát ezért "ugrott" most épp haza. Mihalik Enikőt Szily Nóra faggatta a héten, akinek a gyönyörű modell azt is elárulta, Leonardo DiCaprio nem érdekli.

A teljes interjút itt találod.

Forrás: Visage Model Management
Forrás: Visage Model Management

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.