Életével játszik a 60 éves színésznő - Túl gyorsan fogy

veszély színésznő Kirstie Alley fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirstie Alley, a Nicsak ki beszél 60 éves színésznője olyan elkeseredett harcot folytat a kilók ellen, hogy ha nem vigyáz magára, meg is halhat - olvasható a Borson.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az orvosok szerint Kirstie az életével játszik, ha ilyen ütemben folytatja a fogyókúrát. "Nem eszik és rengeteget táncol. Utóbbi miatt elektrolithiány és nátriumveszteség léphet fel, ami miatt szívritmuszavara lehet, de a hirtelen halál is bekövetkezhet. A kora és a testsúlya miatt sem csinálhatja ezt büntetlenül. A szervezete nem sokáig bírja majd ezt a megterhelést és az éhezést" - nyilatkozta dr. Gabe Mirkin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Felejtsd el a kenyeret! Íme, a tökéletes szendvics fogyni vágyóknak!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110519-felejtsd-el-a-kenyeret-ime-a-tokeletes-szendvics-fogyni-vagyoknak.htmlLátványos fogyás hetek alatt: bébiétel-diétával tartja formában magát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110512-latvanyos-fogyas-hetek-alatt-bebieteldietaval-tartja-formaban-magat-az-xfaktor.htmlDrámai átalakulás: 90 kilót fogyott a fiatal nő műtéte utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110429-89-kilot-fogyott-a-fiatal-no-gyomor-bypass-mutete-utan.html"Örökre megfertőzött!" - 10 millió dollárt követel egy nő Michael Jackson örökségébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110521-orokre-megfertozott-10-millio-dollart-kovetel-egy-no-michael.htmlAz igazi magyar törpelányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-torpenoves-akondroplazia.htmlA 10 legszörnyűbb születési rendellenességhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110519-a-10-legszornyubb-szuletesi-rendellenesseg.htmlCsökkentsd egyetlen mozdulattal a fájdalmadat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110520-fajdalomcsillapitas-egyetlen-mozdulattal-felejtsd-el-a-gyogyszereket.htmlNem lát 3D-ben: Sztereovakságban szenved Johnny Depphttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110519-nem-lat-3dben-sztereovaksagban-szenved-johnny-depp.htmlKuktába szorult egy hároméves kisfiú fejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110512-kuktaba-szorul-egy-haromeves-kisfiu-feje.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.