Vastag Tamás: A tiltott gyümölcs mindig a legfinomabb

szenvedély szex stressz rizikófaktor Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen stresszhelyzetekbe kerül az X-Faktor énekese nap mint nap, milyen szenvedélynek hódol, és mit gondol arról, hogy a fiatalok egyre hamarabb élnek szexuális életet? A videóból mindez kiderül.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=L2BaFknHsvb5GkLM




RIZIKÓFAKTOR TESZT

Hogy állsz a monogámiával? Szükséged van szexuális kalandokra? Használsz drogokat, hogy feldobd a napodat? Vannak álmatlan éjszakáid? Ha feszült vagy, rágod a körmöd, nassolsz vagy dobálod a tányérokat? Nézd meg, milyen rizikófaktort jelentenek az életedben ezek a szokások!

Töltsd ki a tesztet és nyerj két iPadet illetve további értékes nyereményeket!





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Videó: Vastag Tamás nem váltogatja sűrűn a partnereithttp://www.life.hu/szeress/20110516-vastag-tamas-nem-valtogatja-surun-a-partnereit.htmlShodeinde Dorka: A stresszhelyzetek felpörgetnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-rizikofaktor-shodeinde-dorka-a-stresszhelyzetek-felporgetnek.htmlVideó - Shodeinde Dorka: Házasság előtt nem éltem szexuális életethttp://www.life.hu/szeress/20110516-shodeinde-dorka-hazassag-elott-nem-eltem-szexualis-eletet.htmlSztárok a Rizikófaktor forgatásánhttp://www.life.hu/szeress/20110520-3-sztar-a-rizikofaktor-forgatasan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.