Súlyos szívbetegsége van Gomesnek - soron kívül műtik

betegség Gomes szívműtét táncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik egzotikus mozgású táncoslánya súlyos szívbeteg, azonban szerencséjére Magyarország egyik legtekintélyesebb szívspecialistája felajánlotta, hogy soron kívül megműti.

Gomesnek 20 éves korában súlyos koszorúér-elzáródása volt, éppen akkor, amikor élete egyik legnagyobb sikerét aratta: egy országos táncverseny dobogójának legfelső fokára léphetett fel - értesült a Bors. A táncoslány hirtelen rosszul lett és összeesett, majd perceket töltött a klinikai halál állapotában. Gomesnek azóta minden nap gyógyszert kell szednie, amit, ha elfelejt, akár azonnal vérrög alakulhat ki a szervezetében, amibe bele is halhat.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A Csillag születik című tehetségkutató műsor azonban a sikeren kívül egy különleges lehetőséget is hozott a lánynak. Magyarország egyik legnevesebb szívspecialistája ugyanis felajánlotta, hogy soron kívül megoperálja Gomest, aki így végre teljesen felépülhet az örökletes szívbetegségéből.

"Egy alkalommal főként egészségügyi dolgozókból álló közönség előtt léptünk fel Caramellel. A műsor után odajött hozzám egy orvos, akiről hamarosan kiderült, hogy Magyarország egyik legtekintélyesebb szívspecialistája, emellett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem főmunkatársa. Azt mondta, hogy soron kívül fogad és meggyógyít" - mondta Gomes, akinek egyébként jelenleg nincsenek konkrét panaszai, fájdalmai, viszont nagyon fáradékony. "Már csak ezért is megérte jelentkeznem a Csillag születikbe, hiszen ezt is a műsornak köszönhetem. A doktor úr olyan nagy név, hogy soha az életben nem jutottam volna be hozzá, rendkívül hosszú a várólistája."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.