Végzetes állapotban a kisfiú! Több mint 20 tumor van a testében

kisfiú ciszta daganatos beteg életveszélyes állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálos betegség következtében több mint 20 daganat alakult ki a kisfiú szerveiben és szervein. A rendellenesség világszerte körülbelül ötszáz embert érint.




Northfoto
Northfoto

Az orvosok nem tudják pontosan, hány ciszta van jelenleg a kisfiú testében, de 20-30 körülre becsülik. Daganatok fejlődnek a szervein, a szerveiben és a szervei körül, de egyelőre szerencsére nem szenved. Első ránézésre ugyanolyan egészséges, boldog és kíváncsi gyerek, mint bárki más, de a mélyben ott rejtőzködnek azok a ciszták. A betegség valószínűleg nem genetikai, mert Ethan testvérei egészségesek.

Születése óta több tucat daganat alakult ki Ethan testében, és már a bal tüdejében, a nyelőcsövén és a vért a szívből a tüdőbe szállító tüdőartérián is megjelentek. A ciszták egyelőre a gyermek többi testrészének növekedésével arányosan növekednek, de az orvosok attól tartanak, hogy növekedésük felgyorsulhat, ami életveszélyes szövődményeket okozhat.

Az édesapa, aki a brit hadseregnél szolgált, 42 napos, 2300 kilométer hosszú menetelést hajt végre Nagy-Britannián keresztül, hogy így próbálja meg összegyűjteni az amerikai gyógykezeléshez szükséges pénzösszeget. Gyalogtúráját vasárnap kezdte meg, és a tervek szerint szeptember 4-én fog hazatérni Winscombe-ba. A limfangiomatózisra figyelmet felhívó gyaloglásról a Facebookon lehet tájékozódni.

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.