Elképesztően lefogyott a Fekete hattyú dögös sztárja

Mila Kunis filmsztár Fekete hattyú fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis elképesztő fogyáson ment keresztül az Oscar-díjas film, a Fekete hattyú balerina szerepének megformálása érdekében, és ma már elismeri, mindez teljesen megváltoztatta az önmagáról alkotott testképét.

A 27 éves színésznő, aki saját bevallása szerint "ínyenc", azt mondta, megdöbbent, hogy teste mekkora változásra volt képes. "Korábban nem fogtam fel, mire képes az emberi test. Hihetetlenül naív voltam. Azt hittem, mindent tudok. Persze soha, egy pillanatra sem gondoltam, hogy nem tudom megcsinálni, mert hiszek önmagunk irányításában, az önértékelésben és a kemény munkában. Ezért amikor azt hallom: 'Nem tudok lefogyni!' - azt mondom: 'Dehogynem tudsz! A tested bármire képes, csak akarnod kell!'"

www.facebook.com
www.facebook.com

Mila Kunis a Fekete hattyú című filmben

Pozitív hozzáállásával Mila megalapozta helyét a filmiparban. "Nagyon gyakori az elutasítás ebben az iparágban, csupa negativitás és lehúzás... Mindenkinek más a véleménye arról, hogy ki a jó, és ki nem, ki csinos, ki utálatos, ki kövér, ki vézna. Ilyen alapon kérdezhetném, hogy mi dolgom lehet itt nekem? Jó, természetesen kell egy előnyös külső, különben elég nehéz lesz a helyzeted."

Mila legközelebb az idei nyár legforróbb romantikus komédiájában, a Friends With Benefitsben lesz látható, Justin Timberlake oldalán. Azt beszélik, a színészek között több van, mint barátság, de Mila cáfolta a híresztelést.

A pletykák egyébként egy júniusi rendezvény után röppentek fel, ahol Justinnal együtt adtak át egy díjat Robert Pattinsonnak. Justin az eseményen fogdosta Mila melleit, Mila pedig ugyanezt tette Justint férfiasságával. A kapcsolatukról szóló pletykák csak erősödtek, amikor a múlt héten Londonban együtt látták őket, egy elég egyértelmű időpontban. Mila elmondása szerint mindez csak a körülmények szerencsétlen együttállása, és a róluk szóló találgatásoknak semmi igazságalapja nincs.

AFP
AFP

Justin Timberlake-kel az MTV Movie Awardson

Azt viszont elmondta színészpartneréről, hogy Justin hihetetlenül vicces, és hogy nagyon sokat nevettek a forgatáson. "Én egy pasiban mindig a humort keresem. Az fontosabb még a külsejénél is... Ha valakinek van humora, az fantasztikus dolog. Szeretem a szarkazmust, a szatírikus humort, az öniróniát. De az is nagyon jó, amikor nem is számítasz rá, hogy valaki valami vicceset mond, aztán kellemesen meglepődsz."

Annak ellenére, hogy Mila beröpült a szupersztárok közé a Fekete hattyúban játszott szerepével, megmaradt a realitásérzéke. "Ebben a szakmában senki nem gyógyítja a rákot. Nem mi változtatjuk meg a világot. Ez csak szórakoztatás, művészet, légvárak építése. Számomra a barátaim és a családom az elsők, de szükség van egy egészséges egyensúlyra ebben is. Az magától értetődik, hogy életem célja a család és hogy gyermekeim legyenek. A munkám fenomenális, de megtanultam a legfontosabb leckét az életben: soha ne engedd, hogy a boldogságod egyedüli forrása olyasmi legyen, ami tele van bizonytalansággal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.