Furcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendes

diéta színésznő Eva Mendes tészta kenyér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
E pillanatban ő az egyik legszebb színésznő Hollywoodban, tökéletes testét nők milliói irigylik a világon. Most, ha lehet, még több irigye lesz, ugyanis Eva elárulta, hogy bár egészségesen táplálkozik, egyáltalán nem riad vissza a szénhidrátoktól. A Zest Magazinnak készülő fotósorozat közben a 37 éves színésznő elárulta: kedvenc étele a kenyér és a tészta.

AFP
AFP


"Figyelek arra, hogy mit eszem, hogyan táplálom a testem és mennyi vizet iszom. Nem eszem húst, csak halat és rengeteg barna rizst. És kenyeret! Az emberek mindig meglepődnek, amikor kenyeret eszem az étteremben. Legtöbbször persze korpásat. Ha elbizonytalanodom, hogy mi a helyes, mindig a sötét ételeket választom. Vagyis távol tartom magam a fehér tésztától, fehér rizstől, fehér kenyértől. Ezt egyszerű betartani."

Eva azt is elárulta, hogy alakjának megőrzésében azért a rendszeres edzőtermi kirándulások és a gyakori jógaórák is nagy szerepet játszanak. "Egy héten 3-4 alkalommal megyek le a konditerembe, és könnyű súlyokkal edzem - nem túl nagy ismétlésszámmal - az egész testemre, és persze komolyan cardiózom is, minimum 35 percet, de ebbe rengeteg dolog fér, ha okosan használom ki az időt. Aztán kb. 1 órát súlyzózom. Jógázni egy héten kétszer megyek. Legtöbbször astanga jógára, de az oktatóm kreált nekem egy saját programot, azokból a gyakorlatokból, amikre szükségem van, így ha már nagyon feszülnek az izmaim a futástól, akkor olyan pózokat csinálunk, ami mindent ellazít."

Zest Magazine
Zest Magazine

Ez az edzéskombináció tartja Evát hajlékonyan, és ezzel őrzi meg nőies alakját, amire hihetetlenül büszke is. Egyébként szeret a testének különböző részeiről beszélni. A Zest magazinnak például azt mondta: "Imádom a karjaimat! Köszönöm az apumnak a hosszú majomkarjaimat, habár szerencsére az enyém nem olyan szőrös, mint az övé!" Eva szerencsére tisztában van saját belső értékeivel is: "A legjobb tulajdonságaim egyike, hogy nagyon figyelek mások érzéseire, ami szerintem elég fontos, főleg egy színésznő életében."

De miközben Eva fitt, egészséges, és az alakja is tökéletes, még mindig nem biztos benne, hogy minta lehet mások számára. "A minta kifejezés kicsit megijeszt, mert folyamatos munkában vagyok magammal. De ha a nőket arra tudom sarkallni, hogy inkább öleljék meg magukat és ünnepeljék az erősségeiket, mintsem azon keseregjenek, hogy mijük nincs, az remek. Ha ezt jelenti a minta, illetve a jó példa, akkor ezzel minden rendben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.