focimeccs Bajnai Gordon sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajnai Gordon egy edzőmérkőzésen kapusként ütközött az ellenfél csatárával, aki teljes erővel fejbe rúgta a volt kormányfőt. 2 és fél órás műtétre volt szükség, hogy összevarrják a sebeket.


Forrás: MTI
Forrás: MTI

Egy csapattárs elmondása szerint az ütközés után rögtön látszott, hogy nagy a baj. Bajnai a földön maradt, nem vesztette el az eszméletét, de minden csupa vér volt körülötte. Rögtön hívták a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a politikust. A műtét állítólag éjjel 1-ig tartott.

Bajnai Gordonnak nem ez volt az első sérülése a csapat berkein belül. "Gyermekkori szerelmem a futball, és 43 évesen is nehezen mondanék le róla. A foci már csak ilyen férfias játék, a sérülések benne vannak a pakliban" - mondta a Blikknek kedden Bajnai Gordon.

A sérült varratait egy hét múlva távolítják el a kórházban. Sajnos, a csapat is megsínylette a meccset, mert végül 6-5-re veszítettek a Grund FC ellen.

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.