Babát vár egy éberkómás, 24 éves kínai lány

kínai kóma terhes állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány egy veleszületett agyi rendellenesség miatt került ebbe az állandósult vegetatív állapotba, amikor 4 hónapos terhes volt. A baba állapota egyelőre stabil, és az orvosok mindent megtesznek, hogy egészségesen szülessen meg.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IGnRlku287FbvdIN

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!


83 évesen, titokban mellplasztikáztatott a dédnagymamahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110816-83-evesen-titokban-mellplasztikaztatott-a-dednagymama.html7 meglepő mód, hogy elkerüld a ráncokathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110816-9-meglepo-mod-hogy-elkeruld-a-rancokat.htmlMentő vitte el - Újra kellett éleszteni a Hooligans gitárosát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110815-ujraelesztettek-a-holligans-gitarosat.htmlVajaskukacot adnának a biológusok az éhezőknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110815-vajaskukacot-adnanak-a-biologusok-az-ehezoknek.htmlÚj arcot kapott a nő, akinek csimpánz marcangolta szét az arcát - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-csimpanz-marcangolta-szet-az.htmlA pornóipar leleménye - Divattá vált a nők között az ánuszfehérítés (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-a-pornoipar-lelemenye-divatta-valt-a-nok-kozott-az.htmlFurcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.