Vércsoportdiéta miatt néz ki 30 évvel fiatalabbnak Cliff Richard

fiatalság Cliff Richard naptár koncert vércsoportdiéta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A "naptárfiú" sportolás közben, lovaglószerelésben és szörfruhában, meglepően fiatalos külsővel jelenik meg a napokban a boltokba kerülő naptáron.
Soulicious: The Soul Album

Te mit tennél, ha tudnád, hogy napok múlva börtönbe kerülsz?


cliffrichard.org
cliffrichard.org


Sir Cliff hű követője a vércsoportdiétának, amely azon az elméleten alapul, hogy a különböző vércsoportú emberek eltérő módon reagálnak az egyes élelmiszerfajtákra. Hetente háromszor teniszezik, és megfogadja a Secrets Of Longevity: Hundreds Of Ways To Live To Be 100 (A hosszú élet titka: száz módszer, hogyan éljünk száz évig) című könyv tanácsait, amely többek között fokhagyma, narancshéj és zellerlé napi fogyasztását javasolja.

Az énekes több mint 250 millió lemezt adott el azóta, hogy 1958-ban kiadta első albumát. Az Amazon szerint ő adta el a legtöbb sztárnaptárt, több fiatal jelöltet, köztük Justin Biebert is lekörözve.

A tavalyi naptárral kapcsolatban, amelyen meztelen felsőtesttel jelent meg, így nyilatkozott: "Sosem leszek Arnold Schwarzenegger, de amikor megláttam a fényképeket, azt gondoltam magamban - érdemes folytatnom azt, amit csinálok."

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.