Szülei sokkot kaptak, mikor megszületett - ma pedig imádják a fiúk! Fotók

műtét ciszta szájüreg mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétségbeesett édesanya 50 ezer fontot teremtett elő a műtétsorozatra, amely helyreállította a tucatnyi cisztával született lánya arcát.


Northfoto
Northfoto

Édesanyja, Dawn McIntyre úgy véli, a Katie négyéves korában elkezdett beavatkozás az utolsó fillérig megérte. A műtét következtében az arca simább lett, és sokkal tisztábban tud beszélni. Normális iskolába jár, és normális életet él. Amikor megszületett, édesanyja attól félt, hogy sosem lesz normális élete, de a sebészek csodálatos munkájának hála, ez nem így történt.

Katie 1995-ben, egészséges testsúllyal született Newcastle-ben. A terhesség alatt a vizsgálatok kimutatták, hogy a csecsemő arcának bal oldala megnagyobbodott. A 20. héten cisztikus higrómát diagnosztizáltak, ami azt jelenti, hogy ciszták nőnek a fej-nyaki területen. Katie szájában és bal arcában több tucat ciszta alakult ki, melyek közül néhány veszélyesen közel volt a légcsövéhez.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


Születésekor az édesanyát is megdöbbentette a baba látványa





Szólj hozzá: Te mit nézel a tévében?



Northfoto
Northfoto

Amikor Katie ötéves lett, a család kapcsolatba lépett Ian Jackson professzorral, és a helyi segélyszervezetek segítettek előteremteni a 45 ezer fontot, amire a műtétsorozathoz szükség volt. Az első műtétre 2000-ben került sor, ennek során Jackson professzor felnyitotta Katie arcát és nyelvét, és néhány cisztát eltávolított. 2001-ben következett a második, 2003-ban pedig a harmadik műtét.

"Fantasztikus volt" - meséli az édesanya. "Katie nemcsak beszélni, hanem még énekelni is tudott a műtétek után. Csodálatos volt látni! Azt mondták, sosem fog tudni beszélni, most pedig ugyanúgy csicsereg, mint a többi egészséges kislány."

Valószínűleg szükség lesz még egy műtétre, hogy eltávolítsák a légcsöve közelében lévő néhány cisztát, de Katie már teljesen normális életet él, és iskolába jár. Édesanyja büszkén számolt be arról, hogy sok barátja, sőt még fiú csodálói is vannak.

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Megkeserítette az életét a hatalmas melle - Most szebb, mint valaha a celeblány! Fotókhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110909-forradalmi-mellmutet-fele-akkora-lett-a-melle-sebeszkes-nelkul.htmlRejtélyes betegség! Szép szőke lány heteken át alszik - Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110817-heteket-alszik-egyhuzamban-o-a-modern-csipkerozsika-foto.htmlKépernyőbe zárva: 6 tipikus villaszindrómahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110908-a-valo-vilag-testilelki-megprobaltatasai.html38 kilós, és még mindig éhezteti magát - sztárok, akiknek a soványság a hóbortjukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110907-sovanysag-a-hobortjuk-wannarexias-sztarok.htmlFolyamatosan veszélyben az élete: képtelen izzadni a kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110901-folyamatosan-veszelyben-az-elete-keptelen-izzadni-a-kislany.htmlBetegsége miatt volt csodaszép Audrey Hepburn?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110831-betegsege-miatt-volt-csodaszep-audrey-hepburn.htmlMegható szerelmi történet: három hét alatt az ujjai köré csavarta szerelmét a torz arcú nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110830-megtalalta-szerelmet-a-torz-arcu-no.html"Tiéd a testem, ha megvédesz" - Szexuális élet a női börtönökben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110822-tied-a-testem-ha-megvedesz-szexualis-elet-a-noi.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.