A Rippel testvérek megmutatták óriás rúdjukat!

Fitbalance Vastag Csaba sztárok Ungár Anikó Rippel fivérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelgő FitBalance Millenáris rendezvényre már nagy erőkkel készülnek hazánk hírességei is. A sajtótájékoztatón a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelel-e, hogy részt vegyenek a szeptember 25.-ei Fitbalace-on. Vastag Csaba, Ungár Anikó, Szunai Linda, Erdőhegyi Brigitta, Ádok Zoli, VV Laci, Müller Attila, Kustánczi Lia, Nagy Adri, Katus Attila, Czanik Balázs és a Rippel fivérek együtt kampányolnak az egészséges életmódért.

A FitBalance Millenáris Magyarország vezető fitness, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral, hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre.
A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra is törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

A sajtótájékoztatón minden híresség kipróbálta a neki legjobban tetsző sporteszközt.
Nagy Adri, VV Laci és Ádok Zoli egy rezgő súlyzón végeztek különböző gyakorlatokat. A már edzésben lévő sztároknak először könnyűnek tűnt a feladat, de néhány perc után mindhárman nagyon elfáradtak. Katus Attila és Müller Attila a TRX gépen végeztek gyakorlatokat. Látványos és vicces mozdulatokat próbáltak ki a fiúk, de bevallották, hogy bizony minden erejükre szükségük volt az erőgépen.

A hölgyeket, Szunai Lindát, Kustánczi Liát és Ungár Anikót inkább az egészséges életmóddal kapcsolatos szolgáltatások érdekelték. Megmérették a vérnyomásukat, koleszterin és cukorszintet ellenőriztek, valamint testtömeg indexükre is kíváncsiak voltak. Mindenkinél rendben voltak az értékek, de ez nem is csoda, hiszen nagyon odafigyelnek arra, hogy egészségesen éljenek. A hölgyek elmondták, hogy a sport a mindennapjaik része és természetesen arra is nagyon ügyelnek, hogy mit esznek.

A Rippel Fivérek, ahogy azt tőlük már megszokhattuk, egy újabb Guiness- rekorddal készülnek a szeptember 25.-ei FitBalance Millenárisra. Most azonban nem az erejükkel szeretnének rekordot felállítani, hanem a világ legnagyobb túró rúdját akarják elkészíteni a rendezvényre. A sajtótájékoztatóra hoztak is egy kis ízelítőt a Kockás rúdból, amely több mint 2 kiló volt. Azt egyelőre titokban tartják, hogy mennyi lesz a Guiness-rekord rúd súlya, de annyit elárultak, hogy minden erejükre szükség lesz, hogy felemeljék.

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit szeptember 25-én, vasárnap a Fitbalance Millenáris egynapos egészség- és fitneszfesztiválra, ahol több száz program várja az odalátogatókat!

Infó és részletes program: www.fitbalance.hu , www.fitbalance.lap.hu

A cikk megjelenését a Fitbalance támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.