Fluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbe

fáradtság stressz koncert kimerülés Fluor Tomi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár az elmúlt napokban kénytelen volt több fellépését is lemondani, mert a szervezete nem bírta tovább a felpörgetett életmódot. 

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Fluor Tomival annyira elszaladt a szekér, hogy a nagy iramban leesett róla. A Mizut ránk szabadító fiú belebetegedett az állandó koncertezésbe: "Nem tudom, mi lehet a bajom, szerintem a kimerültség állhat a háttérben. Az elmúlt fél évben nagyon felgyorsultak körülöttem az események, rengetek fellépésem van, sokszor egy napon az ország két, egymástól legtávolabb fekvő városában. Emellett mindenféle tévéműsorokba is járkálok ide-oda, állandóan pörgök, és amúgy is 3-4 órákat alszom. Máskor is előfordult már, hogy elfogyott az energiám, de olyankor egy nap alvás után teljesen feltöltődtem. Pár napja azonban annyira legyengültem, hogy arra is alig volt erőm, hogy a konyhába kimenjek, és olyan hasfájdalmaim voltak, mintha ezer felülést megcsináltam volna. Most sokat aludtam, két napot zsinórban, meg nem nagyon ugrálok. A hétvégén azt hittem, hogy minden oké, de az első fellépésem után lemondtam a többit arra a napra, mert a harmadik szám után elment a hangom. Voltam orvosnál, de ott csak felírtak pár antibiotikumot, nem derült ki, hogy mi is a bajom pontosan" - magyarázta a Life.hu-nak Fluor, aki már ismét vállal fellépéseket, de egy alapos orvosi vizsgálatnak veti alá magát.

"Nem veszem félvállról a dolgot, ma megyek vérvételre, de egy teljes kivizsgáláson is részt veszek, hogy kiderüljön, van-e még valami más is a háttérben, vagy csak általános kimerültségről van szó. A fellépések számánál is húztunk egy vonalat, havi negyvennél többet nem vállalok" - tette hozzá Tomi.

Gyermekkorában megégett a mellkasa - új melleket és mellbimbót kapott Helénahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-helena-rekonstrukcios-mellplasztikaja-gyerekkori-egesi-serulesenek-muteti-korrigalasa.htmlBemutatták az elhunyt Michael Jacksonról készült képet a bíróságonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-birosag-elott-michael-jackson-orvosa.htmlTörténelmi siker: szétválasztották a fejüknél összenőtt ikerpárthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110923-tortenelmi-siker-szetvalasztottak-a-fejuknel-osszenott-ikerpart.htmlForgatás közben baleset érte Halle Berry-thttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110922-forgatas-kozben-baleset-erte-halle-berryt.htmlCsodaszer? Soha nem gondolnád, mi mindenre jó a botox!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110921-csodaszer-soha-nem-gondolnad-mi-mindenre-jo-a-botox.htmlHogyan segít az agykontroll a gyógyulásban?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110920-hogyan-segit-az-agykontroll-a-gyogyulasban.htmlSzülei sokkot kaptak, mikor megszületett - ma pedig imádják a fiúk! Fotókhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-15-evig-keptelen-volt-mosolyogni-a-cisztaktol-most-pedig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.