ízületi gyulladás túlsúly énekesnő pajzsmirigy-túlműködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen ismernék fel Mary Zsuzsit, ha szembetalálkoznának vele az utcán, ugyanis húsz kilót hízott az elmúlt két-három hónapban. A mindig csinos és filigrán énekesnő egy súlyos betegség miatt hízott el ennyire.


RTL Klub
RTL Klub



Az énekesnő azt is elárulta, hogy pajzsmirigyproblémája és ízületi gyulladása miatt napokon belül kórházba vonul. "A fellépéseimet is lemondtam. A barátaimat, Harangozó Terit, Kovács Katit, Zalatnay Cinit, Aradszky Lászlót kértem meg, hogy énekeljenek helyettem. Nagyon hiányzik a színpad, de addig nem állok a közönségem elé, amíg nem tudok újra magas sarkú cipőt húzni, és képtelen vagyok tükörbe nézni. Nem akarom, hogy kiábránduljanak belőlem az emberek. Egykor túl magasra tettem a mércét. Mindenki a pörgős, dinamikus oldalamról ismer, remélem, hamar visszanyerem a régi önmagamat. Megígérem, ha meggyógyulok, ismét addig énekelek, ameddig szükség van rám. Eljön még az én időm, ahogy eljött 12 évvel ezelőtt is."

Tipp! Exkluzív fotók Rudolf Péterről! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.