Tóth Gabi: Nem csak azért vagyunk, hogy szórakoztassunk

Tóth Gabi Egészség Hídja Dobó Kata mellrák daganatos betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egészség Hídja Összefogás 10 évvel ezelőtt alakult, és most október 2-án 10. alkalommal sétáltak át a rózsaszínnel kivilágított Lánchídon. A rendezvényen ott volt Tóth Gabi énekesnő és Dobó Kata színésznő is. Gabinak 2002-ben találtak egy csomót a mellében, ami miatt meg kellett műteni, Dobó Katának szerencsére még nem volt ilyen élménye, viszont nagyon hisz a megelőzésben.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JF6aa0SToT1fk0uE
Vilmos herceg és Katalin hercegnő szívükön viselik a daganatos gyermekek sorsáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-szivukon-viselik-a-daganatos-gyermekek.htmlA nő, aki belehalhat, ha elalszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-a-no-aki-belehalhat-ha-elalszik.htmlPajzsmirigybetegsége miatt 20 kilót hízott Mary Zsuzsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-pajzsmirigybetegsege-miatt-20-kilot-hizott-mary-zsuzsi.html7 híresség, aki legyőzte a mellrákot!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-7-hiresseg-aki-legyozte-a-mellrakot.htmlFluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.htmlGyermekkorában megégett a mellkasa - új melleket és mellbimbót kapott Helénahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-helena-rekonstrukcios-mellplasztikaja-gyerekkori-egesi-serulesenek-muteti-korrigalasa.htmlBemutatták az elhunyt Michael Jacksonról készült képet a bíróságonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-birosag-elott-michael-jackson-orvosa.htmlStadler: Stohlnak nagyobb az esélye a túlélésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-stadler-stohlnak-nagyobb-az-eselye-a-tulelesre.htmlÚj arcot kapott a nő, akinek a férje szétroncsolta az arcáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110927-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-a-ferje-szetroncsolta-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.