életmentés melltartó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Sommerville két éve súlyos autóbalesetet szenvedett. Az orvosok szerint törött bordái átszúrhatták volna a szívét. A 28 éves anyuka épp hazafelé tartott. Óriási vihar volt, egy kritikus útszakaszon elvesztette uralmát a kocsi felett, és frontálisan ütközött egy másik autóval. Egy hajszálon múlt az élete. Pontosabban a melltartóján.
"Kilyukadt a tüdőm, eltörtek a bordáim, de hála a melltartómnak, életben vagyok. Az orvosok szerint ha nem viseltem volna ilyen melltartót, a bordáim átszúrták volna a szívemet."


Thinkstock
Thinkstock


Az asszony épp munkából tartott hazafelé kirkitilloch-i otthonába, nem messze Glasgow-tól. A keskeny úton rosszul vette be az egyik kanyart, rátaposott a fékre, ekkor megcsúszott. Elvesztette uralmát az autó felett, és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A következő pillanat, amire emlékszik, hogy óriási fájdalmat érzett az egész testében, megpróbált kiszállni, de az ajtót sehogy sem tudta kinyitni.

"Hazafelé tartottam, és voltam olyan ostoba, hogy nem kapcsoltam be a biztonsági övemet. Egyszer csak elvesztettem az irányítást az autóm felett a csúszós úton. Súlyos sérüléseket szenvedtem, de életben maradtam. Amikor az orvosok levetkőztettek, akkor vették észre, hogy a melltartóbetétet átszúrták a bordáim. Duplán tettem a melltartóba, így összesen 4-et viseltem, ez mentette meg az életem."

"Először el sem akartam hinni, annyira ironikus, hogy pont egy olyasvalami mentette meg az életemet, amit régóta utáltam. Tinédzserkorom óta mindig kitömtem a melltartómat, hogy nagyobbnak tűnjön a mellem. Emlékszem, mennyire zavart, ha topot vettem fel, vagy bikiniben kellett mutatkozni, mindig szégyelltem a melleimet. Állandóan attól tartottam, hogy egyszer kiesik a melltartómból a betét, ami szörnyű kínos lenne. Aznap este, életemben először örültem neki, hogy viseltem őket."

A baleset 2009 májusában történt. Miután Lisa felépült elhatározta, hogy kés alá fekszik és megnagyobbíttatja a melleit. Tavaly szeptemberben átszámítva 1,5 millió forintjába került, hogy a kebleivel végre elégedett legyen. "Tízszer boldogabb vagyok, mint valaha. De valahol mindig hálás leszek a push-up melltartómnak, hiszen ez mentette meg az életemet."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.